2777
2789
حالا چرا حتما باید این مشکلای جنسی دلیلش ختنه باشه؟

وقتی عصب حساس ترین عضو بدن بریده میشه بنظرت ایجاد مشکل نمیکنه اینا مایع لوبریکنت آلت رو تخلیه میکنن بعد بصورت ژل تو داروخونه ها انواع و اقسام مدلهاشو میفروشن این کار عقلانیه؟

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیو دیدین تو امریکا ختنه کنه بمن هم نشون بدین اخه جایی ندیدم

یه سریال آمریکایی میدیدم اصلا بحثش این مسائل نبود ولی یه خانواده بودن همه برادرا ختنه یکی ک کوچکتر بود نشده بود غصه میخور  فیلم طنز بوداااا چیزی نشون نمیدادن درموردش حرف میزدن

در موردش تحقیق کنید به نظر خطرناک نمیاد ولی

از نظر مادر شوهرم که معتقده چون همه انجام میدن باید انجام داد بااینکه جوونه‌ولی بدون هیچ تحقیقی این اعتقاد رو داره و میگه ختنه نکنی بچه همیشه کثیفه و رشد بدنی خوبی نداره و گریه هاشم بعد ختنه کمتر میشه یعنی صحبتاش فقط نقل قولن

من پسرمو ختنه نکرده بودم هی عفونت ادراری می‌گرفت آخرش هم توی ه۸ سالگی ختنش کردیم

یعنی با وجود رعایت کردن بهداشت بازم عفونت داشت دکتر بردین شاید بخاطر تنگ بودن مجرای ادراری دچار عفونت باشه چون منم همینجوری بودم الان تکلیف زن ها پس چی میشه کجاشونو ختنه کنن

یه سریال آمریکایی میدیدم اصلا بحثش این مسائل نبود ولی یه خانواده بودن همه برادرا ختنه یکی ک کوچکتر ب ...

طنز بودنش شاید جنبه مسخره کردن داشته

خب الان یه زن هم بعد از زایمان و بابای چهل سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه و رحمش افزایش پیدا میکنه پس ...

به هر حال اون بچه میخواد ازدواج کنه خیلی سخت کسی با این مساله کنار بیاد. مساله دینی ش هم خیلی مهمه شما مسوول اون بچه هستی

طنز بودنش شاید جنبه مسخره کردن داشته

نه کلا سریاله طنزه اجتماعیه 

چندین فصل بود تو یه قسمت این مورد هم بود من فکر میکردم مسلمونا فقط ختنه میکنن بعد دیذم نه اونام ختنه میکنن و یه چیز رایجه 

بازم شما مادری و خودت خیر بچه ات رو میخوای تحقیق کن بازم

الان اومدی واسه ختنه بچت نظر بگیری 

یا اومدی به این بهانه چیزای دیگه رو زیر سوال ببری احساس زرنگ بودن بکنی  

شما بچت و ختنه نکن بزار فکر کنه تو ناف منهتن بزرگ شده 

اگه دلیل پزشکی فوری یا دینی قوی‌ای نداری، ختنه کردن الزام‌آور نیست. این حق بچه‌ست که در اینده برای بدنش تصمیم بگیره.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).