2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

940 بازدید | 63 پست

کاش زمان ب عقب برمی‌گشت 

کاش ازش بچه دار نمیشدم 

خودم کردم ک لعنت برخودم 

یاد مامانم میفتم با گریه میگفت ب این نرو این در حدتونیست 

یاد بابام میفتم بهم گفت انگشتر نشونو میخوام پس بدم این لیاقت تورونداره

الان برم یقه کیو بگیرم 

یه مرد بی عرضه نمک نشناس

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بغلم 🫂

دلم میخواد برم بغل یکی فقط های های گریه کنم 

برای گندی ک ب زندگیم زدم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

از عیوب شوهرت هم بگو ببینیم خق داری یا نه شاید از عاشقی فارغ شدی

اتفاقا اصلا عاشقش نبودم 

من اون موقع برای فرار از عشق یکی دیگ خودم باخودمو بقیه لج کردم اومدم ب این 

کاش زبونم لال میشد هیچ وقت بله نمیگفتم 

عیوبش...

الان چندم ماهه هنوز سرکار نرفته میگ کار نیست ...

اهل پیشرفت نیست 

خسیس و بشدت کثیف و مثل آدمای زمون قدیمه

اهل گردش تفریح مسافرت لباس خریدن مهمونی نیست 

بددهنه پدرومادر فحش میده 

خانوادش نگم برات قدم ازقدم برنمیدارن فقط میگن هرچی داری بیابده

دیدن طلا خانوادم برای مناسبتا دادن ب بهونه خرید خونه شریکی ازم گرفتن بالا کشیدن 

تازه مادرش هرجا رفت ازم بد گفت ک من لال بشم بشینم سرزندگیم 

الان چندوقته زایمان کردم طفلی مامانم صفرتاصد میادخونه زندگیمو تمیزمیکنه اونو نمیرسونه 

اما مامانش رفت مسافرتشو ۱۳ بدرشو  پارکشو رفت یه بار اومد یه سر زد خونش دوتا کوچه بالاتره میبره میرسونتش بهش زنگ میزنن میره با ماشین اینور اونور میرسونتشون 

کدومو بگم

منم متنفرم ازش

تو چرا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️