2777
2789
عنوان

تجربه یک تولید کننده دانش بنیان❗

88 بازدید | 2 پست

✍یکدفعه از صبح لشکر سایبری به کانال هجوم آوردن و در حال فحاشی هستند.

اکثرا هم لشکر بددهن که امکان انتشار پیامشون نیست.

عجله نکنید یه مقدار صبر کنید خواهید دید چه کسی چشم حقیقت بین داشت!

با تمام وجود دعا میکنم که تحلیل های این کانال اشتباه از آب در بیاد و تحریم ها لغو بشه و پول و سرمایه گذار بیاد و...

اما ولله ولله ولله تحریم ها حداقلِ مشکلاتِ مردم رو به خودش اختصاص میده چرا که ریشه مشکلات ما تماما داخلی هست.

بخدا قسم امروز بخشی از قطعاتم رو از شیکاگو خرید زدم جنسم میره کالیفرنیا از اونجا ۵ روزه میاد دوبی و بعد ایران...

کار سختی هم نیست همه میتونن انجام بدن.

تحریم کیلویی چند؟!!🙂

مشکل در مدیریت کلان اقتصاد کشور هست.

مشکل در نظام سرمایه داری حاکم بر اقتصاد کشور اسلامی ماست که تبعاتش رو در سفره های خودتون میبینید.

مشکل در اجرای نسخه های نئولیبرالیستی فارغ التحصیلان مکتب شیکاگو هست که امروز در راس کار قرار گرفتن و نسخه ای جز گران سازی ندارند.

امروز مشکل واحد تولیدی من، مواد اولیه آمریکایی و اروپایی و چینی نیست که براحتی داره تامین‌میشه! مشکل از خودمون هست که هیچ تولید کننده مواد اولیه داخلی، الان برای من جنس فاکتور نمیکنه و میگه صبر کن قیمت ها در بیاد...

حالا شما به من بگو کاسب تحریم🙂

ولله قسم دیروز دلار ازاد خریدم برای همین اجناس آمریکایی که قطعات الکترونیک هست.

باشه من کاسب تحریم...

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

✍ یکی از ویژگی های عجیب مدیران ما حل مسائل یکی دوروزه است. مدیران ما عمدتافاقد نگاه راهبردی و بلند مدت هستند و بیشتر سعی و برنامه آنها اینست که هرطور شده در اکنون زندگی کنند تا باعث ثبات جایگاه خود باشند.

همین ویژگی خودبخود یکی از عوامل خارج شدن افراد نخبه یا فرار مغزها از کشور است چراکه از منظر فکری نخبه ها دیدگاه بلند مدت و آینده نگر دارند و این سیاستی ست که در کشورهای پیشرفته موجود است پس براحتی جذب همان کشورها میشوند.

ربط مطلبی که نوشتم به این عکس و نوشته چیست؟!

حدود ۳۰ سال است که ما با امریکا و بطورکلی غرب به اشکال متنوع مذاکره میکنیم اما هیچگاه و در هیچ دولتی توفیق حاصل نشده است. چرا؟!

به حمله به سفارت عربستان ربط دارد؟!

تندروها نمیگذارند یا کاسبان تحریم ؟!

اسرائیل مانع میشود یا نوشته های روی موشک یا طوفان الاقصی ؟!

نه عزیزان،‌ حقیقت اینست که ما از تربیت یا داشتن مدیرانی با نگاه راهبردی بلندمدت در سیاست خارجه بهره نمیبریم.

ادامه 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

✍ در همین مذاکرات اخیر تقریبا تمامی مدیران و حتی بخش سیاست خارجی دولت مشاهده میکنیم که باز به موازات جامعه دانشگاهی و فضای مجازی همه و همه درگیر حل مسئله صلح و جنگ با امریکا یا پیگیری نگرانی ترامپ و بمب هسته ای هستند در حالیکه هدف اصلی در این ماجرا و در ۳۰ سال اخیر رفع مشکل تحریم هاست نه رفع نگرانی های طرف مقابل!!!

دائما همگی در مورد رفع نگرانی های هسته ای نظر میدهند یا پیگیر حل مشکلی هستند که نهایتا یکماه یا شش ماه علاج درد است مثل آزاد کردن مقطعی چندمیلیارد دلار پول بلوکه شده در فلان بانک خارجی!!!

اینها همه نهایتا موجب میشود که آن حزب یا جریان مسلط بردولت در یک مقطع کوتاهی از آن استفاده رسانه ای کنند و به توهم و شادی کوتاه مدتی بپردازند اما با گذشت زمان کوتاهی باز میبینیم هیچ مشکلی حل نشده است!

ما به مدیرانی با نگاه بلند مدت در تصمیم گیری و گفتمان نیازمندیم.

ما مدیرانی نیاز داریم که نگاه نخبه گی داشته باشند که منافع بلند مدت را در این مذاکرات درنظر بگیرند.

مذاکرات پیش رو پاشنه آشیل جدیدی خواهد شد برای چندسال بعد،‌ مگر اینکه هدف از این مذاکرات رفع قطعی تحریم ها باشد نه رفع نگرانی های ترامپ یا بازرسی های بیشتر یا رفع پول های بلوکه شده در بانک قطر!

آینده نگری در گفتمان مدیران ما و در تصمیمات شان و در نتیجه اعمالشان و حتی در قوانین،‌ گم شده و نایاب است.

📌 #فوری_سراسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.