یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
تو رو قرآن دعا کن انشالله میم و عین و میم بهم برگردن همین روزا و خیلی عاشقم شن و همه جوره خواهانم شن و خانواده هاشون هم خیلی خواهانم شن و به غیر من هیچ کسی رو نخوان😭
تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا آزارمون ندن و اذیتمون نکنند خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو، سه تا پسر و یه دختر🥹😭
تو رو خدا دعا کن انشالله هر جا میریم و هر کی من و خواهرمو فقط به اسم میشناسه و هر کی می بینه من و خواهرمو ازمون خواستگاری کنه و خواستگارامون خیلی خوششون بیاد از همه لحاظ از من و خواهرم و انشالله من و خواهرم خیلی خوشگل و باهوش و زیرک و زرنگ باشیم و از بین خواستگارامون هر کی از همه لحاظ بهترهه اونو انتخاب کنیم و با اون ازدواج کنیم و انشالله هیشکی من و خواهرمو آزار نده و اذیت نکنه و تهدید نکنه و کتک نزنه 😭
تو رو خدا دعا کن پدرم و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم و شوهرای عزیزانم هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و خیلی چشم پاک و نجیب و وفادار و متعهد بشن و باشن😭
لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار و با عزت و اعتبار دار و محترم شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خواهرم بده 😭🙏
تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و انشالله ۶ ماهه ارتوسرجری کنم و زود آماده ی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای شم و تا زمستون امسال انشالله جراحی کرده باشم و خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و اصلا اذیت نشم انشالله🙏🥹