2777
2789

منو حجی وارد چالش زندگی بعد از ۲۰ سال عشق پنهان شدیم 

و باید بگم بسیااااااااااااااار سختههههههههه و واقعیت های زندگیییییییی پپپپپپپپپپپیر در میاره ولی خداروشکر در کنار حجی داره این اتفاقا میفته با تمام خوب و بدش🫶🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هم رسیدیم و داریم بچه هامون رو بزرگ میکنیم البته من بزرگ میکنم چون اون مدام درحال بازی کردن پابجی ...

ای خدا چقدر حس خوبیه😍❤️ خوشحالم برات😍

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

من و حاجی آقا بعد از بیست سال عشق قایمکی به هم رسیده ایم و داریم با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم و خ ...

عه شمااا😍😍❤️از حجی گفتنتون حس کردم همونی هستین ک تاپیک بارداریتون رو خوندم

فک کنم داستان اردواجتونم قشنگ باشه😍

بیست سااال من ک فکر میکردم رکورد دست خودمه با ده یازده سال 😂😂🤦🏻‍♀️ چطور میشه 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

منم ندید بگیر رکورد دار خودتی 🥲😆🫶خودتو برای چالش های این مدل زندگی اماده کن خیلی متفاوت هست زندگی ...

برای من یک طرفس امیدوارم بعد یکسالونیم دو طرفه شه نمیدونم والا