بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون خانوادم زیاد اوکی نبودن، در هر صورت ازدواج میکردم. الان شکر خدا زندگیم خیلی خوب شده، ولی اوایل خیلی مشکلات و درگیری با خودش و خانواده و کارش و زندان رفتن و بی پولی و تنهایی و ... داشتم ولی باز هم یک درصد به برگشتن پیش خانوادم فک نکردم در هر صورت ازدواج برای من بهترین گزینه بود و هست و خداروشکر الان واقعا از زندگیم راضیام
هنوز نکردمولی اگه بازم برگردم عقب همین آدمی که الان دوست دارم رو برای عشق ورزیدن انتخاب میکردم🤍💫
امیدوارم اون آدم لیاقت عشقت رو داشته باشه و به اندازه ای که دوسِش داری دوسِت داشته باشه، فقط گول حرفای قشنگ مردا قبل از ازدواج رو نخور، نصف بیشترش دروغه😶 و حتما به بهونه ای ببرش پیش مشاوری کسی که شخصیت شناسی بلده و حتما قبل از ازدواج تمام آزمایش های لازم رو ازش بگیر بی رودربایستی
وای دقیقا البته من چون بعد ازدواج فهمیدم که مجردی چقدر خوب بوذه ذیگهگپل نخوردمو قید بچه رو زدم
اتفاقا بچه زندگی منو خیلی بهتر کرد،شاید اگر به گذشته برگردم رو انتخابم بیشتر فکر کنم بخاطر درک های متفاوت مون ازهم،اما قطعا اگر برگردم دوباره بچه میارم الان فهمیدم افسردگی های قبل از بچه دارشدنم بخاطر نبود این فسقلی شیرین بانمک بوده روزی اگه بوسم نکنه حالم تا شب گرفتس