الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این بخاطر شخصیت شماست شخصیت من هیچ میلی به والد بودن و مادر بودن نداره استقلال رو دوست دارمو از ا ...
دخترا ذاتا مادر بودن رو دوست دارن من دوستم پرستار بود از بچه ها متنفربود اما خدا خواست و یه نی نی گذاشت بغلش الان میگه چه خریتی کردم خودمو این همه سال از وجود این موجود دوست داشتنی محروم کردم
ای کاش واقعا اینجوری باشهچون من یکی به شدت از ازدواج ترسیدم و حتی هیچ وقت حاضر نیستم به این موضوع فک ...
واقعااا قبول دارم که ازدواج الان خیلییی مسئله سخت و پر ریسکی شده ولی هستن ادمایی که بهت حس امنیت بدن امیدوارم اگه مجرد هستین یک ادم امن و پناه نصیبتون بشه
گلم یعنی برات سخته یا عجیبه که بپذیرید خیلی ها هم خوششون نمیاد از مادر شدن ؟!؟!سالیان سال جوامع مرد ...
اوووو چ فمنیست.... بنظرم که زن و مرد هرکدوم جایگاه خودشونو دارن و هیچکدوم برتری نسبت ب هم ندارن فقط نوع جایگاه متفاوته عزیزم منکه نمیخوام اجبار کنم بگم بچه نیاری بده فلانه،الان بلاگرای آمریکایی ک ازدواج کردن همه اکثرا در کنار سگشون۳تا بچه ب بالا دارن فقط تو ایرانه که بچه رو بد میدونن و خودشونو ب حیوان خانگی محدود میکنن بازم این تجربه شخصیم از اطرافیان بود که بعد از دنیااومدن نی نی نگاه و دنیاشون به زندگی تغییر کرد