2777
2789

تاحالا تو زندگیم آدمی رو ندیدم که از ازدواجش راضی باشه(البته بجز آدمای مجازی که اوناهم نمیدونم چه اتفاقی میوفته یدفعه جدا میشن)

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

اتفاقا بچه زندگی منو خیلی بهتر کرد،شاید اگر به گذشته برگردم رو انتخابم بیشتر فکر کنم بخاطر درک های م ...

خب این بخاطر شخصیت شماست 

شخصیت من هیچ میلی به والد بودن و مادر بودن نداره 

استقلال رو دوست دارمو از اینکه وقت و فکرم بذارم برا بچه بدم میاد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این بخاطر شخصیت شماست شخصیت من هیچ میلی به والد بودن و مادر بودن نداره استقلال رو دوست دارمو از ا ...

دخترا ذاتا مادر بودن رو دوست دارن من دوستم پرستار بود از بچه ها متنفربود اما خدا خواست و یه نی نی گذاشت بغلش الان میگه چه خریتی کردم خودمو این همه سال از وجود این موجود دوست داشتنی محروم کردم

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
تاحالا تو زندگیم آدمی رو ندیدم که از ازدواجش راضی باشه(البته بجز آدمای مجازی که اوناهم نمیدونم چه ات ...

هر زندگی بالا و پایینی داره چه تو مجردی چه متاهلی شاید یسری جاها ادم کم بیاره ولی بنظرم هستن خیلی کسایی که از ازدواج راضین.

امیدوارم اون آدم لیاقت عشقت رو داشته باشه و به اندازه ای که دوسِش داری دوسِت داشته باشه، فقط گول حرف ...

عزیزم 🥰

مرسی بابت راهنمایی هایی که کردی

اما ما در رابطه نیستیم

من دوسش دارم

ولی باهم در ارتباط عاطفی نیستیم 

اگر به اون مرحله رسیدیم حتما✨🤍

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

هر زندگی بالا و پایینی داره چه تو مجردی چه متاهلی شاید یسری جاها ادم کم بیاره ولی بنظرم هستن خیلی کس ...

ای کاش واقعا اینجوری باشه

چون من یکی به شدت از ازدواج ترسیدم و حتی هیچ وقت حاضر نیستم به این موضوع فکر کنم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

دخترا ذاتا مادر بودن رو دوست دارن من دوستم پرستار بود از بچه ها متنفربود اما خدا خواست و یه نی نی گذ ...

گلم یعنی برات سخته یا عجیبه که بپذیرید خیلی ها هم خوششون نمیاد از مادر شدن ؟!؟!

سالیان سال جوامع مرد سالار ،این رو جوری تو ذهن دخترا و زنان کردن که انگار اگه طرف مادر نباشه ،،،نمبشه 

در صورتیکه بچه هم مثل ازدواج صرفاذری انتخابیه نه ی باید 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ای کاش واقعا اینجوری باشهچون من یکی به شدت از ازدواج ترسیدم و حتی هیچ وقت حاضر نیستم به این موضوع فک ...

واقعااا قبول دارم که ازدواج الان خیلییی مسئله سخت و پر ریسکی شده ولی هستن ادمایی که بهت حس امنیت بدن امیدوارم اگه مجرد هستین یک ادم امن و پناه نصیبتون بشه

گلم یعنی برات سخته یا عجیبه که بپذیرید خیلی ها هم خوششون نمیاد از مادر شدن ؟!؟!سالیان سال جوامع مرد ...

اوووو چ فمنیست.... بنظرم که زن و مرد هرکدوم جایگاه خودشونو دارن و هیچکدوم برتری نسبت ب هم ندارن فقط نوع جایگاه متفاوته عزیزم منکه نمیخوام اجبار کنم بگم بچه نیاری بده فلانه،الان بلاگرای آمریکایی ک ازدواج کردن همه اکثرا در کنار سگشون۳تا بچه ب بالا دارن فقط تو ایرانه که بچه رو بد میدونن و خودشونو ب حیوان خانگی محدود میکنن بازم این تجربه شخصیم از اطرافیان بود که بعد از دنیااومدن نی نی نگاه و دنیاشون به زندگی تغییر کرد

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه