بدترین و سخت ترین چیز تو زندگیتون چیه ک دلتون میخاد اصلا وجود نداشت یا نبود؟؟
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با وجود علایم و درد شدیدم تشخیص داده نشده دیگه لوله رحمم ترکید و خونریزی داخلی کردم و عمل شدم داشتم میمردم (کاش مرده بودم) همیشه میگم مگه عذاب قبر چقدره یعنی از اون درد هم بیشتر هست؟!
کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
بیش از اندازه درد دارم . اونایی که تو فامیلتونن دختر یا پسر مشکل دارن ؟ مادرزادی؟
اشتباه ریپ زدی تو فامیل ما کسی نیست ک تک کلیه باشه
با وجود علایم و درد شدیدم تشخیص داده نشده دیگه لوله رحمم ترکید و خونریزی داخلی کردم و عمل شدم داشتم ...
وای اینجوری نگو
بچه نداری الان؟؟؟