2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید💔

341 بازدید | 54 پست

دوستان من الان ی هفتس نامزدم کم باهم حرف میزنه ینی پیاممون تو این ی هفته ب ۲۰ تا نمیرسه یهو آف میشه تا فردا💔💔بخدا ۳ ساعته دارم گریه میکنم دیگ نا ندارم 

چی بگم بهش 

ب خانوادم نمیخام بگم چون میدونم میگن انتخاب خودت بوده

الان آخرین پیامم واسه ۱۱ و نیم بوده تا ۱۲ و ربع آنلاین بوده جوابمو نداده💔بخدا در بدترین شرایط باهاش ...

جای پیام نمیشه تماس بگیری؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پشت تلفن عصبی میشم یهو

آخه توپیام دادن حالات شخص مقابل مشخص نمیشه که آیا طرف عصبیه جدیه،ناراحته خوشحاله

برای حرفای مهم هیچ وقت ازپیام دادن استفاده نکن

رک راست دلیل این رفتارشو بپرس چند وقته با همید وفکر میکنی دلیلی داره این رفتارش؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

توهم چند روز مثه خودش رفتار کن ببین عکس العملش چیه 

کلا پسرا یه مریضی دارن زیاد بهشون پر وبال بدی زیاد پیام وزنگ بزنی یهو کمرنگ میشن

حالا توهم اینکارو بکنن ببینم هی براش مهم 

اول دلیلشو بپرس بگو چرا دیر جوابمو میدی آنلاین میشی جواب منو نمیدی

همیشه منو خر میکنه با زبونش نمیدونم دیگه چی بگم بهش خیلی ناراحت و عصبیم .

مطمعنم این. ساعتا نمیخابه

آخه توپیام دادن حالات شخص مقابل مشخص نمیشه که آیا طرف عصبیه جدیه،ناراحته خوشحالهبرای حرفای مهم هیچ و ...

باهم دوست بودیم ۱ سال نامزدم

الان بهش پیام بدم بگم  لطفا تلکیفتو با خودت روشن کن این حرفا؟

همیشه منو خر میکنه با زبونش نمیدونم دیگه چی بگم بهش خیلی ناراحت و عصبیم .مطمعنم این. ساعتا نمیخابه

تو تایم عصبانیت حرفی نزن یا کاری انجام نده پشیمون میشی

باهم دوست بودیم ۱ سال نامزدمالان بهش پیام بدم بگم لطفا تلکیفتو با خودت روشن کن این حرفا؟

نه اینجوری درست نیست به هرحال شما قراره یه زندگی رو شروع کنید

ازش بپرس دلیل خاصی داره این رفتارو میکنی اتفاقی افتاده

شاید دلخوره

همیشه منو خر میکنه با زبونش نمیدونم دیگه چی بگم بهش خیلی ناراحت و عصبیم .مطمعنم این. ساعتا نمیخابه

رفتی پیشش یهو بگو گوشیتو بده ببین میده بهت 🙂 

چون خدا نکرده چیزی نباشه اگه دیدی هیچی نیس و راحت گوشیشو داد بهت ...زیاد حساس نشو