2777
2789

من چن‌ماه پیش حلقم از داخل جعبه طلاهام غیب شد رفتم پیش یه نفر گف موکل داری اون برده امروز نگا کردم دیدم یکیش هم نیس در حالی ک هفته پیش سرجاش بود😭تو رو خدا دعایی چیزی میدونید

البته اینم بگم من هر جا رفتم گفتم جن عاشق داری چن بارم با همسرم رفتیم باطلش کنیم ولی نمیشه

مامان دو قلوها 👶👶

نه بابا منم هروقت گم میکنم میگم چرا همه چی گم میشه عجیبه بعد اخر سر میفهمم عین سربه هوا ها گذاشته بودم فلان جا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم امکان داره ،،،، یکی از اشناها همینجوری بود ،،، رفت نمیدونم دعا گرفت چکار کرد درست شد دیگه گم نشد

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

یکی داره قایمکی طلاهات رو کش میره. موکل و جن عاشق کجا بود، لابد کار شوهرته و جن عاشقم خودشه.

دوستی رفیقی کسی جای طلاهات رو نمیدونه و هی بیاد خونتون بی اجازه بره توی اتاق‌ها؟(البته نمیشه بیخودی به کسب هم تهمت زد)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

برای اینکه برن از خونتون 4دیوار اصلی خانه رو آیة الکرسی بنویس بزن ب دیوار، و حرز حرزامام جواد همراهت ...

فردا قراره یه دعانویس بیاد خونمون ببینه چیزی هس یانه

مامان دو قلوها 👶👶
یکی داره قایمکی طلاهات رو کش میره. موکل و جن عاشق کجا بود، لابد کار شوهرته و جن عاشقم خودشه.دوستی رف ...

منم باور نمیکردم ولی الان میگم میشه چون دیدم ،،،،، ظهر میخوابید طلاها شو درمیاورد دو ساعت بعد یه تکه نبود تو خونه هم هیچکس نبود دقیقا ۴-۵ تکه همینجوری رفت دیگه همه چیزو آویزون خودش میکرد در نمیاورد 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بخدا اونقدر جاها رفتم

پیش یه آدم قوی باید بری پیش این الکی ها و دم دستیا نرو

یکی داره قایمکی طلاهات رو کش میره. موکل و جن عاشق کجا بود، لابد کار شوهرته و جن عاشقم خودشه.دوستی رف ...

😳😳چه حرفایی!!!! چرا نسبت به شوهرا بد بین هستین؟ بعدشم من اصن خونم مهمون نمیاد

مامان دو قلوها 👶👶
فردا قراره یه دعانویس بیاد خونمون ببینه چیزی هس یانه

کدوم شهری ؟