2777
2789
عنوان

پسرم نودونه به دنیا اومده امسال باید بره پیش یا سال دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 73 پست
اردیبهشت ۱۴۰۴ برسه ۵ سالش میشه تازه اردیبهشت ۱۴۰۵ دیگه ۶ سالشهاردیبهشت۱۴۰۶ تازه ۷ سالش میشهاستارتر گ ...

نیمه اولیا همیشه اینجوریه دیکه. ب‌وقت مدرسه ب قول‌ی زودتر از‌نیمه دومیا‌میرن. یعنی‌ کسی ک مثلا‌فروردین دنیا‌اومده باشه شش‌سالو نیمشه وقت‌ مدرسه رفتن. اونیم ک شهریوره شش سالشه وقت مدرسه رفتن

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه اولیا همیشه اینجوریه دیکه. ب‌وقت مدرسه ب قول‌ی زودتر از‌نیمه دومیا‌میرن. یعنی‌ کسی ک مثلا‌فرورد ...

الان یه 5 یا6 سالی میشه اینطور شده قبلا 7 سالگی کلاس اول بود.

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
ب نظر من هر مادری خودش میتونه تشخیص بده ک بچش ی سال دیر یازود بره مدرسه چون شناختی ک مادر رو بچش دار ...

نه اصلا این موضوع نباید به تشخیص مادر باشه مثل این میمونه شما بگی مادر تشخیص بده بچه کی باید بره سربازی 

خب معلومه کسی نمیخواد از بچش دور باشه

ولی هست بعضی مادر ها که بچه رو تو دوره تربیت رها میکنن باید باهاش حرف بزنن بهش یاد بدن بچه ها هوش بالایی دارن اما متاسفانه تربیت کودک امروزی محدود شده به گوشی دست گرفتن و بازی های بیهوده که فقط چشم و چال بچه ها رو ضعیف میکنه دریغ از اینکه بچه ی چهار ساله بیاد بگه مامان برام کتاب قصه بخون 

احتماً زیاد با نیمه دومی ها بفرستم بابا سه ماه دیگه بره پیش دبستانی نمیتونه که

پسر من خیلی کوچولو. قدش 98 وزنش 13🤦🏻‍♀️

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
قبلا هم همین بود. من نیمه دومی ام با نیمه اولیایی ک‌از من کوچیکتر بودن شش ماه یا کمتر تو ی کلاس بودی ...

این که درسته منم نیمه دومی هستم.  اما قبلا نیمه اولی ها 7 سال کامل میرفتن کلاس اول . الان 6 سال میرن اول

پسرمنم خرداد ۹۹ هس سه ماه دیگه بفرستم پیش دبستانی نمیتونه واقعا کنار بیاد

سه ماه؟!!!!!!!!! 

خیلی بخواد زودبره شهریوره که اونم معمولا از مهر شروع میکنن

پنج الی شش ماه مونده خواهر

این که درسته منم نیمه دومی هستم. اما قبلا نیمه اولی ها 7 سال کامل میرفتن کلاس اول . الان 6 سال میرن ...

نه دیگه. ببین من رفتم مدرسه هفت سالم بود . اما همون موقع دوستام شش سالو نیمم بودن شش سالو سه ماه. اینی ک میگم از سی سال پیش

parasoo1989@