2777
2789

دیگه نمیخوام تاپیک بزنم در این مورد

ولی واقعا خوشبحال اونایی که مامان خوب و با فهمی دارید که تو هر شرایطی دوستون داره اگه هر رشته ای قبول شید باز دوستون داره 

میتونید راحت راز هاتونو بهش بگید از چشمش نمیوفتید اگه راز تونو بگید بهش 

خوشبحالتون مامانتون فرقی نمیازره بین شما و بچه دیگه ش تو غم و غصه ها کنارتونه

شما خوشبخت ترین ادمید

الهی که همیشه شاد باشن ...

تو هم غصه نخور همین که بازم مامان داری هرچند بد بازهم هستن کسایی که بهت بگن خوشبحالت ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به بخت خوب مصیبت بشه عزیزم فقط مواظب باش از چاله درنیای بیفتی تو چاه

ممنون عزیزم

آرزوم بود همیشه برم خوابگاه شهر دیگه دوستم خوابگاهه بعد قشنگ دیر به دیر میره پیش خانواده ش بهش حسودیم میشه 

دیگه الان میگم کاش ازدواج کنم بتونم از خونه ی اینا برم 

اوهوم خوشبحالشون من با اینکه تک فرزندم ولی هیچ رازی جرعت ندارم به مامانم بگم چون بعدا همونو سرکوفت م ...

من یه رازی بهش گفتم اون قدر چیز مهمی هم نبود 

همزمان با اون رتبم هم اومد که به پزشکی اینا نمی‌خورد

نمیدونم به خاطر کدومشه انقدر سرد شده باهام رفتاراش بدجور آزارم میده

من یه رازی بهش گفتم اون قدر چیز مهمی هم نبود همزمان با اون رتبم هم اومد که به پزشکی اینا نمی‌خوردنمی ...

اگه سرده توعم سرد باش ولش کن

باورت من و مامانم دو ماه کامل قهر بودیم؟

فک کن تک فرزند باشی بعد با پدرمادرتم رابطه خوبی نداشته باشی

اگه سرده توعم سرد باش ولش کنباورت من و مامانم دو ماه کامل قهر بودیم؟فک کن تک فرزند باشی بعد با پدرما ...

باز خوبه 

اونم حس تو رو میگیره 

منو چی میگی دوتایی همشوهر هر جلوم میخندن حرف میزنن ده سالم قهر کنم منو یادش نمیاد

یه بارم بهم گفت من به تو نیازی ندارم تو نیاز داری به من

باز خوبه اونم حس تو رو میگیره منو چی میگی دوتایی همشوهر هر جلوم میخندن حرف میزنن ده سالم قهر کنم منو ...

هعی خواهر

من دلم میخواد باهاشون قهر باشم کلا

ولی بعد فکر میکنم میگم دیگه هیچچچچ کسیو ندارم میپوسم تو این خونه

وگرنه منم انقد اعصابم از دستشون خورد شده

خیلی بده وقتی از اعماق وجودت ناراحتی و داری میسوزی ولی به مامانت نگی تو خودت بریزی

حتی یه مدت قرص اعصابم میخوردم

توعم ب نظرم با دوستات برو بیرون و دانشگاه باش و کلا خوش بگذرون برا خودت