2777
2789
عنوان

پسرم نودونه به دنیا اومده امسال باید بره پیش یا سال دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 73 پست
نه اصلا این موضوع نباید به تشخیص مادر باشه مثل این میمونه شما بگی مادر تشخیص بده بچه کی باید بره سرب ...

ن عزیزم نظر من این نیست هر مادری خودش میدونه ک توانایی بچش در چ حدیه.بعدم با ی سال دیر رفتن ب نظر من نه آسمون میاد زمین نه زمین میره آسمون حالا امسال اونایی ک ب موقع رفتن مدرسه چه گلی ب سر خانواده زدن

خودتون شوهرتونم ریز هستید؟ دکتر چیزی نمیگه؟

تحرکش خیلی زیاده . غذاش کم. دکتر هم بردم . خداروشکر سالم. من و پدرش متوسط هستیم . خودم 155 همسرم 167

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیرتر ی خورده بره بهتره تا همیشه جلو صف وایسته و ردیف اول بشینه بازم صلاح رو مادر بچه میدونه گل

ببینید این یخورده دیر تر از نظر شما یخورده است 

این بچه یک سااااال تحصیلی عقب میمونه میبینه که متولدین ماه خودش مثلا کلاس هشتمه این کلاس هفتم حس میکنه یه چیزی کم داره یا مثلا نمیتونه درس ها رو بفهمه در حالی گه اینطور نیست چون فقط مادرش خواسته یخورده دیر تر بره مدرسه 

یا تو سال کنکورش این بچه اسیب میبینه که چرا باید با از خودش کوچیکترا کنکور بده 

تحرکش خیلی زیاده . غذاش کم. دکتر هم بردم . خداروشکر سالم. من و پدرش متوسط هستیم . خودم 155 همسرم 167

خب هم شما هم همسرت قدتون جزو کوتاهاس. مسلما تاثیر ژنتیک بیشترازهرچیزیه . نکران نباش.‌ بزرگترشد کلاس والیبالو بسکتبال بفرس ویتامیناشو قشنگ بده. 

parasoo1989@
نه دیگه. ببین من رفتم مدرسه هفت سالم بود . اما همون موقع دوستام شش سالو نیمم بودن شش سالو سه ماه. ای ...

شایدم 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
چرا برش گردونن؟ مگه باهاش کار نمیکنید؟

تازگی ها سنجش فرستادید؟ پارسال بچه برادرم تو سوال ها مثلا پرسیده بودن دوازده با چهارده چند میشه مونده بود 

یا ماه های زمستون چیه 

خواهر پدرت چیه تو میشه

یا آبی زرد رو قاطی کنیم چه رنگی بدست میاد بچه کوپ کرده بود 

همون منظورم همونه اواسط شهریور سال دیگه ببرم سنجش نمیتونه جواب بده ارجاع میشه خب

شما باهاش تمرین کن تا یاد بگیره بازی فکری مناسب سنش بخر باهاش مشغول بشه رنگ ها حیوانات مشاغل بعضی سوره های کوتاه قران اگرم در تلفظ مشکل داره باهاش کار کنید یاد میگیره هر روز یه لغت جدید رو درست تکرار کنید تا اونم بعد شما بگه

ببینید این یخورده دیر تر از نظر شما یخورده است این بچه یک سااااال تحصیلی عقب میمونه میبینه که متولدی ...

اخه چرا کوچکتر بچه سی و یک شهریور و یک مهر چرا باید یک سال فرق کنه نمیدونم شاید شما درست میگی طرز فکرها متفاوته 

ن عزیزم نظر من این نیست هر مادری خودش میدونه ک توانایی بچش در چ حدیه.بعدم با ی سال دیر رفتن ب نظر من ...

آخه میدونید بعضی مادرا هم بچه رو ول میکنن و استعداد هاش رو شکوفا نمیکنن بعد میندازن تقصیر اینکه بچم خیلی کوچولوعه من منظورم اوناست 

ضمنا شما چرا به فکر بچه نیستی اینکه بخواد گل به سر خانواده بزنه یا نه یه بحثه 

تاثیر تو روحیه اون بچه یه بحث دیگه که منظور من دومیه و خیلییییییی اهمیت بیشتری داره چون اون بچه دست پدر مادر امانته و نمیتونن هر کاری بخوان بکنن و با ایندش بازی کنن والدین بچه رو سر وقت ببرن مدرسه بعد که بزرگ شد خودش عاقل و بالغ شد نتیجه بگیره درس بخونه یا نه

اخه چرا کوچکتر بچه سی و یک شهریور و یک مهر چرا باید یک سال فرق کنه نمیدونم شاید شما درست میگی طرز فک ...

این دو تا فرقشون تو شروع سال تحصیلیه همون یک روز یک پایه رو تو مدرسه و تو دبیرستان و یک مدرک رو تو دانشگاه تغییر میده که رو شغل و زندگی و اخرتش هم تاثیر داره به هر حال تصمیم گیری در این مورد با والدین اون بچس ولی عجولانه تصمیم نگیرید

آخه میدونید بعضی مادرا هم بچه رو ول میکنن و استعداد هاش رو شکوفا نمیکنن بعد میندازن تقصیر اینکه بچم ...

ب نظر شما بچه ای ک بره مدرسه و سال اول رو موفق نشه تموم کنه تو روحیش اثر نداره.من بچه خواهرمو از نزدیک دیدم ک دارم میگم ک چقدر اذیت شد سال اول.چون ۶ماه از همکلاسیاش کوچیکتر بودو به تکامل اونا نرسیده بودولی عوضش سال بعد ک رفت مدرسه خییییلی موفق تر بودعزیزم نمیشه همه بچهارو باهم مقایسه کرد

ببینید این یخورده دیر تر از نظر شما یخورده است این بچه یک سااااال تحصیلی عقب میمونه میبینه که متولدی ...

والامن چهارسال دیررفتم دانشگاه هیچ اتفاقیم نیوفتاده تازه همین دیررفتنمم باعث شده روش خوندنم کلی فرق کنه بااون زمانم باکوچیک ترابشینی مگه چشه

والامن چهارسال دیررفتم دانشگاه هیچ اتفاقیم نیوفتاده تازه همین دیررفتنمم باعث شده روش خوندنم کلی فرق ...

خیلی وقتا قرار نیست همه چیز رو خودمون تجربه کنیم گاهی لازمه عبرت بگیریم روش خوندن رو تو چهار ماه میشه درست کرد نیازی به چهار سال نیست