2777
2789

ی بچه سه ساله هم داره فضول و بهونه گیره یکی دیگه هم الان بارداره علاوه بر اینکه هر هفته میاد گاهی هم هفته ای دو بار از صبح تا شب بعضی مواقع هم میاد مثلا دو شب میمونه خونمون می خوابه دلیلش هم اینه شوهرش میخواد استراحت کنه که فردا سرحال بره سرکار هی چند وقتی ی بار شوهرش میزارتشون اینجا که راحت دو شب بخوابه از وقتی هم بارداره هیچ کاری نمی کنه میره تو اتاق در رو می‌بنده بچه اشم میندازه به جون ما یا میگه غذا بدید بهش بخوابونیدش دیگه امشب اخلاقم تند شده بود با بچه اش اما خودمو کنترل کردم اما ی ذره عذاب وجدان گرفتم 

کار به مشکلی که برای شما ایجاد میکنه ندازم

ولی خودشم اشتباه میکنه شوهرش عادت میده

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شوهرشو پر رو میکنه تنها ولش میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اینقد بدم میاد از این رفتارا

یه نفره میره چند نفره برمیگرده

رو بهش دادین

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

کار به مشکلی که برای شما ایجاد میکنه ندازمولی خودشم اشتباه میکنه شوهرش عادت میده

والا خیلی بهش میگیم ما خودمون هم آدم های بی حوصله ای هستیم البته دست خودم نیست پدر مادرم خیلی آدم های اجتماعی نبودن منم مثل اونا شدم حوصله هیچی رو ندارم ولی خب با این حال چیزی نمی گفتم بهش اما خب چند وقتی ی بار اینکارو می‌کنه 

بعضی متاهلا بشینن خونه بابا مجرد بمونن شرف داره به شوهر کردنشون یکی میرن چنتا میان خب بشین سر خونه زندگیت دیگه همه چیز و آماده میخوان

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...