2777
2789
عنوان

شما بودین جای من چیکار میکردین میرفتین یا نه راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 49 پست
نمیدونم شایدمامانم گف نمیتونس تو رو با شکم پاره و دوخته شده ببینهاما بعدشم نیومد زنگم نزد😔

بابای من زود گریه اش میگیره 

راحتم جلوی ما اشک میریزه

ولی همسرم بدش میاد پیش ما بغض کنه

ناراحتیش رو نشونمون نمی‌ده 

شاید پدرتون مدل همسر منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریبه نیستم ولی اون موقع من ۵۰ روزه زتیمان کرده بودم و همو ندیدع بودیم دلش واسم تنگ نشده بود؟!؟😔

دلتنگ شده بوده، ولی حتما دلیلی داشته نیومدنش...شاید نمی خواسته حال و روزش را ببینی و نگران بشی...

من پدرم را خیلی سال پیش و ناگهانی از دست دادم. همیشه حسرت می خورم به خاطر کم کاری هام و اینکه فکر می کردم کلی فرصت دارم برای جبران محبت هاش...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من رفتم فردای اون روزبا اینکه عملم عفونت کرده بود ودلخور بودم رفتم

کار خوبی کردید عزیزم

بازم برید !  واقعا با جیزی ک تعریف کردید از مهربونی پدرتون نباید ازش دلخور باشید 

و اینکه بقول یارو چرا فکر میکنیم پدرو مادرمون اصلا نباید خطا کنند یادمون باشه اوناهم اولین باره ک دارن زندگی میکنن! ولی درکل من رفتار پدرتونو دلسوزی و راحتی با شما میبینم