2777
2789
عنوان

خواهرم زبونش تنده

145 بازدید | 5 پست

دختر خواهرم ۱۹ سالشه  دوس پسر داره بعد مامانم امروز به خواهرم میگفت مواظبش باش این ساده هست زود گول میخوره بعد خواهرم میگه نه گول نمیخوره این (منظورش من)  گول میخوره که دختر من نمیخوره حالا من دهه شصتیم ازدواج نکردم اهل دوس پسر نبودم بعد هم سن من دو تا بچه دارن این حرفو به من میزنه واقعا این چندمین باره با زبون تندش ناراحتم میکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا به مامانت بگو بهش تذکر بده که حرفشو مزه کنه بعد بزنه یا خودت بهش تذکر بدهتا وقتی هیچی نگی ممکنه ب ...

چند بار مامانم بهش چیز گفته با خوبی بهش گفته ولی بازم زبونش تنده

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.