2777
2789

بچه ها بخداحالم خیلی بده هیشکی و ندارم تو این اوضاع داغون هیچی ندارم یه وام میخوام بگیرم شرایطش اینه دوتا زیر مجموعه داشته باشم که مدرک خیاطی داشته باشن هییییچ کاریم باهاشون نیس فقط ی چیز سوری یه کد ملی ک فقط تو پروندم باشه مثلا من یه تولیدی دارم و اون دوتا برام کار میکنند به قران همین نه کاری باهاشون هست نه امضاشون لازمه فقط یه اسم سوری به قران قول میدم هیچ مشکلی پیش نیاد فقط اگه براتون ممکنه کمکم کنید به جان بچم من کل. اهبردار نیستم فقط الان واقعا ب این وام احتیاج دارم هیچکسی هم ندارم که به دردم بخوره تو رو خدا اگه میتونید کمکم کنید  نه هزینه ای براتون داره نه مشکلی ولی کار من راه میفته. اگه دیپلم خیاطی هم داشته باشید میشه تو رو قران بهم اعتماد کنید😕💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه عزیزم متوجه نشدم من😂مامانم ۳۵ سالشه😌

میگم. میشه فقط کد ملی شو بهم بده من وام بگیرم مثلا زیر مجموعه منه من تولیدی دارم اونم برام کار میکنه اصلاااا لازم نیست خودش باشه.  مثل ضامن نیست که امضا بخاد همش سوریه ک یه اسمش تو پروندم باشه بهم وام بدن