2777
2789

من امروز با دختر عموم خیابون بودم بازار بودیم

یه پسره از بغلمون رد شد با موتور یه تیکه انداخت

نمیدونم کی دیده رفته به پسر عموم گفته پسر عمومم با ۳ تا از دوستاش الان رفتن بریزن سره قهوه خونه پسره 

دارم مثل سگ میلرزم 

همش تقصیر دختر عمومه گفتم نمیام بیرون نمیام کار دارم گیر داد مثل چی باید امروز بریم 

خوده پسر عمومم خیابون نبود غروب گفت دو نفر شنیدن اومدن گفتن دختر عمومم داداش نداره بیشتر بخاطر این جو گیر شده چاقو ام برداشتن 

😭😭😭😭😭ترو خدا صلوات بفرستید چیزی نشه

حَسبّی اَللّه📿

ایشالا که با خیری و خوشی تموم میشه.

+بعد منه بدبخت پسر بقیه بهم تیکه میندازن و چون چاقو و قمه دارن مجبورم فرار کنم😑💔

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نقش عمو و زن عموت چیه این وسط؟😐 به بابات چرا نگفتی جلوش بگیره؟

پسر عموم زنگ زد بابام گفت اینجوری شده بابام به من میگه راستشو بگو کاری کردین میگم نه بابام هر کاری کرد نتونست جلوی پسر عموم و بگیره میگه دو تا پسر اومدن تو روم گفتن من وایسم نگاه 

حَسبّی اَللّه📿

یعنی اینا هویت اونی که تیکه انداخته رو موتور هم میدون چه تاپیک عجیبی واقعا خانواده ات خانوده پسر عموت بزرگتر ندارین شماها 

اگر تاپیکت واقعی باشه به نفعته زنگ بزنی پلیس جاشون و لو بدی قبل اینکه پسر عمو و دوستای بی عقل تر از خودش چندتا خانواده رو خاکبرسر نکردن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یعنی اینا هویت اونی که تیکه انداخته رو موتور هم میدون چه تاپیک عجیبی واقعا خانواده ات خانوده پسر عمو ...

ما تو یکی از محله های کوچیک تهرانیم اینجا همه همو میشناسن نميدونم کی شنیده رفته تو روی پسر عموم گفته فلانی و دیدم به ناموستون تیکه پرونده

حَسبّی اَللّه📿