2777
2789
عنوان

پایتخت یا سریال های عطاران 20 سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 56 پست

من زیاد ندیدم مال عطاران رو 

ولی فصل های وول پایتخت خیلی به دل می‌نشست چون ساده بود چون خیلیبه فرهنگ عامه مردم نزدیک بودو خانواده محور  یه خانواده ای که اعضاش پشت هم اند پدر نون حلال در می‌آورد و البته چالش های زندکی رو به تصویر می‌کشید که از همدیگه حمایت میکردن 

تا پایتخت ۵ خیلی خوب بود بعد فوت خشایار الوند یذره افت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این شهر شلوغ یک اشنا کنارم نیست 

حتی یک سرپناه واسه قلب بیقرارم نیست

نمیتونم باشم از غصه ها جدا

تو منو تنها نذار ای خدا

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

مخصوصا شمعدونی رو خیلی دوست داشتم ،کاش ادامه اش رو میساختن

صحت کارهاش خیلی متفاوت و دلنشینه

ساختمان پزشکان که شاهکاره

شخصیت‌هایی که میسازه همه ماندگار میشن

خانوم شیرزاد،حبیب قهوه‌ای🤎،خانواده نعمتیان.

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
صحت کارهاش خیلی متفاوت و دلنشینهساختمان پزشکان که شاهکارهشخصیت‌هایی که میسازه همه ماندگار میشنخانوم ...

آقای آسانسور توی کدوم فیلم بود؟
عاشق خانوادش بودم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

وای نگو فقط هاشم سکته کرد افتاد تو وانت رفت چقدر خندیدم...

گریم میگیره با این اهنگ

البته اینم بگم من خیلی بچه بودم این فیلم پخش شد
تکرارشو دیدم وقتی 4 5 سالم بود

زدی تو خااال🫠خیلی حس قشنگی داشت فیلماش من همچنانم شمعدونی پخش شه مث قدیم با شوق میشینم پا تلویزیون

صحت خداست🥲

اصلا بدجور کارهاش به دل میشینه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.