سلام مامانای گل و دوستای عزیز نی نی سایت! یه چند وقتیه که دلم خیلی هوای سریالهای قدیمی رو کرده، مخصوصاً اونایی که رضا عطاران یه تنه با طنزشون حالمونو خوب میکرد. یادش بخیر، ۲۰ سال پیش که نه این همه تکنولوژی بود، نه افکتهای عجیب غریب و نه این همه بودجههای کلان برای سریالسازی، ولی یه سریال مثل خانه به دوش یا متهم گریخت انقدر به دل مینشست که هنوزم دیالوگاش تو ذهنمونه. شبایی که با خانواده دور هم جمع میشدیم، با کوچه اقاقیا و بزنگاه کلی میخندیدیم و انگار همه چی سادهتر و صمیمیتر بود. حالا یه نگاه به سریالهای جدید میکنم، مثلاً پایتخت ۷، که خب نمیگم بد هستا، ولی انگار یه چیزی توش کمه. با این همه امکانات، جلوههای ویژه، لوکیشنهای جورواجور و تبلیغات، چرا نمیتونه مثل سریالای قدیم حالمونو جا بیاره؟ به نظرم یه جورایی تکنولوژی اومده و جای اون صمیمیت و سادگی رو گرفته. اصلاً انگار فیلمنامهها دیگه از دل برنمیان، فقط میخوان پر زرق و برق باشن. یا شایدم ما زیادی نوستالژیباز شدیم و دیگه مثل قبل نمیتونیم از سریالهای جدید لذت ببریم! حالا شما بگید، به نظرتون چرا سریالهای امروزی مثل پایتخت ۷ نمیتونن به پای کارای قدیمی عطاران برسن؟ مشکل از تکنولوژیه؟ فیلمنامهست؟ بازیگراست؟ یا ما زیادی سختگیر شدیم؟ خیلی دوست دارم نظرتونو بدونم. بیاید یه کم خاطرهبازی کنیم و بگیم کدوم سریال عطاران براتون بهیادموندنیتره و چرا!
ولی فصل های وول پایتخت خیلی به دل مینشست چون ساده بود چون خیلیبه فرهنگ عامه مردم نزدیک بودو خانواده محور یه خانواده ای که اعضاش پشت هم اند پدر نون حلال در میآورد و البته چالش های زندکی رو به تصویر میکشید که از همدیگه حمایت میکردن
تا پایتخت ۵ خیلی خوب بود بعد فوت خشایار الوند یذره افت کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚
صحت کارهاش خیلی متفاوت و دلنشینهساختمان پزشکان که شاهکارهشخصیتهایی که میسازه همه ماندگار میشنخانوم ...
آقای آسانسور توی کدوم فیلم بود؟ عاشق خانوادش بودم
چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚
وای نگو فقط هاشم سکته کرد افتاد تو وانت رفت چقدر خندیدم...
گریم میگیره با این اهنگ
البته اینم بگم من خیلی بچه بودم این فیلم پخش شد تکرارشو دیدم وقتی 4 5 سالم بود