سلام مامانای گل و دوستای عزیز نی نی سایت! یه چند وقتیه که دلم خیلی هوای سریالهای قدیمی رو کرده، مخصوصاً اونایی که رضا عطاران یه تنه با طنزشون حالمونو خوب میکرد. یادش بخیر، ۲۰ سال پیش که نه این همه تکنولوژی بود، نه افکتهای عجیب غریب و نه این همه بودجههای کلان برای سریالسازی، ولی یه سریال مثل خانه به دوش یا متهم گریخت انقدر به دل مینشست که هنوزم دیالوگاش تو ذهنمونه. شبایی که با خانواده دور هم جمع میشدیم، با کوچه اقاقیا و بزنگاه کلی میخندیدیم و انگار همه چی سادهتر و صمیمیتر بود. حالا یه نگاه به سریالهای جدید میکنم، مثلاً پایتخت ۷، که خب نمیگم بد هستا، ولی انگار یه چیزی توش کمه. با این همه امکانات، جلوههای ویژه، لوکیشنهای جورواجور و تبلیغات، چرا نمیتونه مثل سریالای قدیم حالمونو جا بیاره؟ به نظرم یه جورایی تکنولوژی اومده و جای اون صمیمیت و سادگی رو گرفته. اصلاً انگار فیلمنامهها دیگه از دل برنمیان، فقط میخوان پر زرق و برق باشن. یا شایدم ما زیادی نوستالژیباز شدیم و دیگه مثل قبل نمیتونیم از سریالهای جدید لذت ببریم! حالا شما بگید، به نظرتون چرا سریالهای امروزی مثل پایتخت ۷ نمیتونن به پای کارای قدیمی عطاران برسن؟ مشکل از تکنولوژیه؟ فیلمنامهست؟ بازیگراست؟ یا ما زیادی سختگیر شدیم؟ خیلی دوست دارم نظرتونو بدونم. بیاید یه کم خاطرهبازی کنیم و بگیم کدوم سریال عطاران براتون بهیادموندنیتره و چرا!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما رو نمیگما ولی همین مردم اگه سریال ها هنوز سبک سریال دهه هشتاد بود غر میزدن که تلویزیون داره فقر و بدبختی رو عادی سازی میکنه
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
به نظر من نظر ها باهم متفاوته شاید شما اینجوری فک میکنی اگر بیان رای جمع کنن اونموقع رای اکثریت مشخص بشه میشه گف کدوم سریال بهتر بوده اما به دور از اینا پایتخت به نوبه خودش سعی کرده جدیدتر و به روز تر باشه با زمان حال وقف پیدا کرده هنوزم سادگی خانواده ها درونشون هست نگاه من به سریال پایتخت خیلی خوبه و به نظر من عالی بودن مثل همیشه اونقدر عالی ک موقع پخشش ترافیک اینترنتی کمترین میشه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......