2777
2789
عنوان

پایتخت یا سریال های عطاران 20 سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو نمیگما ولی همین مردم اگه سریال ها هنوز سبک سریال دهه هشتاد بود غر میزدن که تلویزیون داره فقر و بدبختی رو عادی سازی میکنه  

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

هم پایتخت و هم سریالهای عطاران 

پایتخت علیرغم بعصی انتقاداتی که بهش هست هنوزم حس خوبی میده بهمون

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

سریال های عطاران رو خیلی دوست داشتم

پاورچین آقای مدیری رو ما توی کرونا تماشا میکردیم هنوز هم یه قسمت هاییش رو دوست داشتیم

ولی یه چیزی دیگه ای هم هست ،اینقدر الان فکرامون درگیره که دیگه از چیزی کیف نمی کنیم ،قبلا درگیری فکری کمتر بود ،زندگی راحت تر بود 

ساختمان پزشکان به کارگردانی سروش صحت که خیلی خوب بود 

فقط کاش فیلنامه طوری بود که به شغل خاصی اشاره نمیکرد 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

به نظر من نظر ها باهم متفاوته شاید شما اینجوری فک میکنی اگر بیان رای جمع کنن اونموقع رای اکثریت مشخص بشه میشه گف کدوم سریال بهتر بوده اما به دور از اینا پایتخت به نوبه خودش سعی کرده جدیدتر و به روز تر باشه با زمان حال وقف پیدا کرده هنوزم سادگی خانواده ها درونشون هست نگاه من به سریال پایتخت خیلی خوبه و به نظر من عالی بودن مثل همیشه اونقدر عالی ک موقع پخشش ترافیک اینترنتی کمترین میشه 

هیچی سر جاش نیست هیچی مثل قبل نیست قبلنا همه چی یه بوی خاصی داشت خسته و کوفته از بازی تو کوچه میومدی ...

تکنولوژی همیشه خوبه فقط ما بزرگ شدیم و گرفتار مشکلات زندگی شدیم 

کاربری دست دو نفره

صددرصد قدیما........کلا قدیم همه چیش عالی بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......