2777
2789

با عممم حرف میزدم میگفتم بیوتین میخورم خوبه ریزشم ولی قط میکنم باز ریزش میگیرم عمم گفتت مشکلت اینه ک قط میکنی

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی ک از قرص خوردن بدم میاد ۲ یا ۳ ماه میخوردم نمیخوردم دیگه . ولی تو‌دوره ای ک میخورم‌از همه لحاض خوبم

فکر کنم هر دارو تقویتی نهایت سه ماه باید خورد باید ی استراحت یکماه داد باز شروع کرد با پزشک مشورت کن ...

خب همینم یعنی کبدو چرب نمیکنه؟ مگه نمیگن قرص کبدو‌چرب‌میکنه

خودت میگی تقویتی نقش درمان نداره

برای درمانم فقط تقویتی میدن چیزی نمیدن زنایی ک چندتا زایمان کردن موهاشون میرریزه و‌چون پریود میشن همیشه بدنشون کم بود ویتامینارو دارع من مشکلم اینه ک ضرر نداره همیشه بخای بخوری قرصای تقویتی 

برای درمانم فقط تقویتی میدن چیزی نمیدن زنایی ک چندتا زایمان کردن موهاشون میرریزه و‌چون پریود میشن هم ...

فکر نمی‌کنم چرب کنه چرا چرب کنه آخه.... اون قرص مواد مورد نیاز و چیزایی ک باید تو بدنت باشه رو بهت میرسونه، 

من خودم کوه کمبود ویتامینم بدون زایمان 🤧