سلام دیگ عاصی شدم از دستش بهش شک کرده بودم ک ازم حساب مخفی داره دیروز داشتم گوشیشو چک میکردم دیدم ی برنامه بانکی از گوشیش رو مخفی کرده بازش کردم چنتا رمز امتحان کردم باز شد برنامه…دیدم واویلا و شکم درست دراومد مثل همیشه…سر پنهان کاریش چنبار دعوا داشتیم بهم قول داده بود ولی باز زده زیر قولش …هروقتم بهش میگم ی از عمد ی دعوایی راه میندازه بیا ببین …اصلا ادم پشیمون میشه از گفتنش
من چیکار کنم توروخدا ی راه حل بذارین جلوی پام خسته شدم😭چجوری باهاش حرف بزنم 😔میخام ترکش کنم از دستش خسته شدم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبلا شوهرم همه چیو میگفت ولی دو ماه پیش متوجه شدم خیلییی پنهون کاری میکرده سر مسائل مالی و چیزای دیگه خلاصه دیدم بخاطر خودم بوده این پنهون کاریاش جدیدا تصمیم گرفتم زیاد واکنش نشون ندم تا دروغ نشنوم مثلا اگه حساب مخفی کرده الان بروش نیار خودتو بهش نزدیک کن اصلاااا گیر نده منم این تصمیمو گرفتم
منظورت اینه پول مخفی میکنه ازت؟ولش کن یمدت برات مهم نباشه میبینه تو کنجکاوی فکر میکنه میخای پولاشو ...
کلی قرض وبدهی داریم منو گذاشته تو منگنه درحالی ک تو حساب مخفیش اون همه پول داره…شما باشین چیکار میکنین بخدا دارم دق میکنم منزندگیمو دوس دارم ولی این اخلاقش نمیداره با خیال اسوده باشم
خوبه خودش بیشتر ازمن خرج میکنه یوقتایی میگم چخبرته یکم پسنداز کنیم بخدا فکرم هزار راه رفته دیگ نمیدو ...
برای خودت خرج میکنه یا میگه قناعت قناعت؟!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خب داشته باشه منم دیشب اتفاقی برنامه میلی گلد همسرم و دیدم همونی که طلا میخرن شوک شدم که این همه طلا ...
مگه میشه بگیم به من چه؟
چرا من نمیتونم!
شاید جون هیچ چیز پنهون ندارم ازش
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....