2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شوهر پنهون کارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
کلی قرض و‌بدهی داریم منو گذاشته تو منگنه درحالی ک تو حساب مخفیش اون همه پول داره…شما باشین چیکار میک ...

حق داری😐

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
کلی قرض و‌بدهی داریم منو گذاشته تو منگنه درحالی ک تو حساب مخفیش اون همه پول داره…شما باشین چیکار میک ...

اخلاقی برای سوپرانو کردن داره؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت خرج میکنه یا میگه قناعت قناعت؟!

وقتی چک اینا داشته باشیم من خودم روم‌ نمیشه بگم اصلا

چنتا چک‌داده پشت سرهم انقد تو خونه استرس اون چک هارو میده دیگ دیونه شدم بعدشم فهمیدم کلی پول تو کارت داره اصلا میخکوب شدم بخدا نمیتونم حالمو توصیف کنم😔

اخلاقی برای سوپرانو کردن داره؟

سوپرایز منظورم 

مثلا یهو ی ماشینی خونه ای زمینی بخره و بگه!؟

وقتی چک اینا داشته باشیم من خودم روم‌ نمیشه بگم اصلاچنتا چک‌داده پشت سرهم انقد تو خونه استرس اون چک ...

حق داری اما تو بخواه.. قرار نیست جور چک داشتن ایشونو تو پس بدی. اول و اخر میگه تو قناعت نکردی. اگر قناعت کنی این حرف میسوزنتت. اما قناعت نکن که حرصم نخوری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب داشته باشه منم دیشب اتفاقی برنامه میلی گلد همسرم و دیدم همونی که طلا میخرن شوک شدم که این همه طلا ...

ناراحت نشدی ک بهت‌ نگفته؟ من هیچ‌چیز پنهانی ازش ندارم از اول زندگیم نداشتم یعنی 

گفتم زن و شوهر محرم و رفیق همن باید از همه چیز هم خبر داشته باشن نمیدونستم قراره پنهون کاری کنه بخدا 

منه خرو بگو ک میخاستم طلاهامو بدم بره بفروشه بریزه ب چک هاش

حق داری اما تو بخواه.. قرار نیست جور چک داشتن ایشونو تو پس بدی. اول و اخر میگه تو قناعت نکردی. اگر ق ...

حالم خیلی بده از دیشب ک فهمیدم😔 یعنی ی کلمه نگم هیچی نمیگه تقریبا چندماهه حسابو داره اگ روراست بود باید میگفت تاحالا😔

ناراحت نشدی ک بهت‌ نگفته؟ من هیچ‌چیز پنهانی ازش ندارم از اول زندگیم نداشتم یعنی گفتم زن و شوهر محرم ...

نه ناراحت نشدم چون پس انداز خودم از پس انداز همسرم خیلی بیشتره و میدونم پس اندازش برای روز مبادای زندگیمونه اتفاقا کلی تشویقش کردم چون قبلا خیلی ولخرج بود 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

حالم خیلی بده از دیشب ک فهمیدم😔 یعنی ی کلمه نگم هیچی نمیگه تقریبا چندماهه حسابو داره اگ روراست بود ...

میفهمم پنهان کاری بد ادمو میسوزونه. اما اللن که فهمیدی دیگه زیاده خواه باش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا چون منم ازش هیچی پنهون ندارم اینجوری ناراحت شدم😔

کامل میفهممت

نه ناراحت نشدم چون پس انداز خودم از پس انداز همسرم خیلی بیشتره و میدونم پس اندازش برای روز مبادای زن ...

عزیزم‌ اگ منم هم مطلع میکرد از پس اندازش منم تشویقش میکردم درحالی ک ب من چیزی نگفته درضمن از کارت داره روزانه خرج میشه و من نمیدونم کجا خرج میشه اینم ی طرف‌ قضیه اس

به پس انداز دست‌ نمیزنن ک 

چندماه پیش ماشین خریدیم یکم پول کم اوردیم بهم گف از داداشم قرض‌گرفتم الان میبینم همون پولو از اون حساب برداشته و و‌توی این چن ماه چپ رفته راست رفته بدهی برادرشو یاد اوری کرده 

منم انقد استرس میگیرم تو این موارد

شاید برای بعضیا ساده باشه ولی من واقعا شکستم ازش

فقط نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم چون میدونم وقتی کم بیاره قاطی میکنهو اینک نمیخام‌بفهمه از کجا فهمید ...

دقیقا مثل همسر من 

منم هروقت ی حرفی بزنم سریع قاطی میکنه 

دیگه تقریبا ی چندماهی میشه کار به کارش ندارم 

جون حوصله بحث و جدل که تهش هم من مقصر قضیه باشم‌ندارم