2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شوهر پنهون کارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
عزیزم‌ اگ منم هم مطلع میکرد از پس اندازش منم تشویقش میکردم درحالی ک ب من چیزی نگفته درضمن از کارت دا ...

منم اتفاقی فهمیدم خودش نگفت که یه چیزی بگم شاید خنده ت بگیره من تا همین پارسال نمیدونستم چقد حقوق میگیره هر بار میگفتم میگفت تو ماهیانه ت و بگیر چیکار داری من کلا آدم صبوریم خودم و درگیر این چیزا نمیکنم وگرنه این آقایون خیلی بیشعور تر از این حرفان 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭

عزیزم🫂

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
دلم نمیاد نفرینشم بکنم لاقل یکم اروم شم😒

نفرین کنیم هم تهش خودمونیم که به مشکل میخوریم 

شانس نداریم فلج ملجی چیزی میشن میفتن رو بخت ما باز

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
نفرین کنیم هم تهش خودمونیم که به مشکل میخوریم شانس نداریم فلج ملجی چیزی میشن میفتن رو بخت ما باز

اره واقعا ولی از خدا میخام جوری پشیمونشون کنه ک بیان بیوفتن ب دست و پامون 

اره واقعا ولی از خدا میخام جوری پشیمونشون کنه ک بیان بیوفتن ب دست و پامون

اخ یعنی میشه؟🫠

ان شالله میشهکاش میتونستم عین‌خودش‌بشمبیشتر از این میسوزم ک دم ب دقه ادعای عاشقی داره😏عاشق‌ میکنه ا ...

دقیقا مثل همسر من 

چقدر جالب!!

منم انقدر دلم می‌خواد میتونم مثل خودش باهاش رفتار می‌کردم