2777
2789
عنوان

زخم معده

277 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من زخم معده دارم پارسال یسری دارو دادن ملی آنتی بیوتیک بیسموت بهتر شدم ولی خوب خوب نشدم دوباره اماه افتادم تنگی نفس معده درد رفتم دکتر گفتم جون آنتی بیوتیک ندارم قرص پنتاپزازول داد با ی قرص دیگه که بهم نساخت اپن یکی فقط قرص پنتو میخورم قرص شیرین بیان از داروخانه گرفتم اونم میخورم بهترم ولی بازم درد دارم پارسال آندوسکوپی کرده بودم گفتن میکروب معدس ولی امسال نمی‌دونم چک شده الان بهترم ولی بازم نه خوب خوب میگن سیرابی خوبه شما خوردید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

قبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻

( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید

با بعضی از داروهای شیمیایی ممکنه تداخل پیدا کنه باعث مسمومیت بشه ، بهتره قبلش سرچ کنی اسم داروهات رو ببینی دارویی که مصرف می کنی با دمنوش تداخل داره

ولی خب اگه هم استفاده کردین بهتره چندساعت فاصله بدید من و همسرم و خانواده و نی نی سایت خیلی ها گفتن داروی شیمیایی رو با گیاهی مصرف کردن چیزی نشده

قبل از مصرف سرچ کنید موارد منع مصرف رو بخونید مثلا گل گاو زبون و شیرین بیان برای کسایی که فشار خون بالا دارن خوب نیس می تونید با مصلحش ، کمی لیمو یا آبلیمو استفاده کنید

بعضی دمنوش هادوران بارداری و شیردهی مجاز هست  میشه سرچ کنی گوگل چه دمنوش هایی مجاز هست البته بهتره با دکتر مشورت کنی

بعضی از گیاهان دارویی باید به صورت دم‌‌کرده استفاده بشه اگه بجوشونی عوارض داره و برعکس باید قبلش سرچ کنی گوگل

راجب اونایی که نمی تونن دمنوش بخورن ؛ به مقدار کم با چای سیاه ، دارچین ؛ هل و.. می تونن دم کنن

دمنوش گیاهان هم مثله همین چای سیاه اگه مقدارش زیاد باشه غلیظ بشه یا زیاد دم بکشه طعمش بد میشه ۵ دقیقه دم بکشه رو بخار کتری کافیه‌‌ )

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

تجربه مصرف دمنوش های گیاهی 👇🏻

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

ما و اطرافیان یه مشکلاتی داشتیم که با صحبت هام راجب کنترل استرس و دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان (گل محمدی ، دارچین گاهی ) پیشگیری ، درمان یا کنترل کرد  

مشکلات : زود عصبانی شدن ، حملات پانیک، وسواس فکری ، تکرر ادرار ، ضعف سیستم ایمنی ، تب ، عفونت ، سردردهای عصبی ، تهوع ، استفراغ ، معده درد عصبی ، زخم معده ، خلط خونی ، درد قلب و تپش قلب

کلا برای مشکلات معده خوبه اسیدمعده و...

برای درمان مشکلات روده هم خوبه یبوست ، زخم روده و...

(با اینکه طرف رعایت غذایی نداشت و مدام نوشابه می خورد خوب شد درد معده اش )

حتی شنیدم کسی نیاز به عمل داشته با مصرف شیرین بیان خوب شده

البته کنترل کردن استرس هم خیلی مهمه

تاپیک سومم رو بخونید ❤❤❤❤❤❤❤❤

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنیدقبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻( مصرف دم ...

نمی‌دونم باید امتحان کنم خسته شدم از معده درد قرص شیرین بیان که داروخانه داده خوبه گفت تا روزی 6تاهم میتونی بخوری واقعا خوب بود ولی 3رپز میخورم بهترم ولی نه خیلی خوب ولی بازم ممنونم از راهنماییت

پنتوپرازول بهت نساخت میتونی اس امپرازول را جایگزین کنی و بعد غذاهم حتما فاموتیدین بخور ....

ازطرفی عصاره خود شیرین بیان را از عطاری بگیر و بعد هر غذا ب اندازه نخود بخور .

معده شما فقط و فقط با پرهیزات غذایی خوب میشه چاره اش نخوردن شیرینی و ترشی و فست فود و سرخ کردنی و عرق نعنا،مرکباته...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نمی‌دونم باید امتحان کنم خسته شدم از معده درد قرص شیرین بیان که داروخانه داده خوبه گفت تا روزی 6تاهم ...

روشی که گفتم انجام بده معجزه می کنه البته انتظار نداشته باش فورا خوب بشی 

یبوست دارید ؟

آره 2سال گفتن کف لگنت ضعیف شده از نشستن زیاد کلی دارو فیزیوتراپی رفتم ولی نشد چند ماه روزی نیم ساعت راه میرم کمتر می‌شینم بهترم باز ولی زخم معده ضعیفم کرده شدید جون ندارم اصلا