2777
2789
عنوان

زخم معده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست
پنتوپرازول بهت نساخت میتونی اس امپرازول را جایگزین کنی و بعد غذاهم حتما فاموتیدین بخور ....ازطرفی عص ...

چند وقت فقط مرغ آبپز برنج میخورم یا جوجه بیشتر خسته شدم چون هرچی میبینم برام بده یکی بهم گفت سیرابی خوبه ولی دکترم می‌گفت نه نمیدونم ولی قرص شیرین بیان داروخا داد خیلی خوبه گفت روش کار کردن عوارض شیرین بیان کمتر کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر از مشکلات گوارشی بدم میاد منم مشکل دفع دارم فقط سوپ میخورم اوق

تجربه درمان یبوست 👇🏻

(نشانه های یبوست رو سرچ کنید)

پیشگیری و درمان یبوست با کنترل کردن استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان ؛ خوب جویدن غذا ؛ تغذیه سالم و به اندازه البته همه چی ضرر هم داره باید کاری کنی ضرر کمتر برسه و چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی

شربت ملین و قرصش هم هست ولی بهتره تلاش کنید پیشگیری کنید و از راه های دیگه درمان کنید

درمان یبوست با ماساژ شکم ۲۰ دقیقه یک تا چندروز (سرچ کنید رفع سریع یبوست با ماساژ شکم کلیپ آموزشش هست) من به چندنفر گفتم جواب گرفتن (به خانوم های باردار توصیه نمیشه)  

برای نوزاد هم میشه گوگل سرچ کنید رفع یبوست نوزاد با ماساژ شکم یاد بگیرید ،  برای نوزاد باید آروم تر ماساژ بدید

*برای کاهش نفخ و دل درد هم خوبه *

من هر وقت همسرم یبوست گرفت براش انجام دادم خوب شد با یک روز ماساژ یا نهایت بعد سه روز به بقیه هم گفتم جواب گرفتن

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

چند وقت فقط مرغ آبپز برنج میخورم یا جوجه بیشتر خسته شدم چون هرچی میبینم برام بده یکی بهم گفت سیرابی ...

خودمم خوردم اگه منظورت قرص درگلیس هست ولی عصاره شیرین بیان خیلی خیلی بهتره ....اگه مشکل فشار خون نداری خود عصارش را بخور ....دوهفته که بخوری باید یه هفته نخوری .اونوقت ازقرصش استفاده کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خودمم خوردم اگه منظورت قرص درگلیس هست ولی عصاره شیرین بیان خیلی خیلی بهتره ....اگه مشکل فشار خون ندا ...

من قرص روزی 6تا میخورم میگن بیشتر میشه نه مشگل فشار خون ندارم زیاد امتحان میکنم خوذشم

من قرص روزی 6تا میخورم میگن بیشتر میشه نه مشگل فشار خون ندارم زیاد امتحان میکنم خوذشم

قرصش خوبه ولی عصارش خیلی بیشتر بهتره ....انشاالله ک زود خوب بشی عزیزم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....