2777
2789
عنوان

با این مغز فقیر چیکار کنم

224 بازدید | 18 پست

تو این گرونی و تورم برداشتن به اندازه 50 نفر فامیل دور و نزدیک رو دعوت گرفتن به بهانه دعوتی عید و این چیزا. بعد اعتراض کردم که ما الان پول نداریم مامان جان ندااااریم اگه دارین تو و بابا برای چی برای(خواهرم) گوشی نمیخرید با 17 سال سن خجالت میکشه بگه گوشی ندارم. اگه دارین برای چی برای من کتاب درسی نمیخرین یا شهریه دانشگاه من که میرسه ندارید؟ یا وضع خونمونو درست کنید حس میکنم تو طویله زندگی میکنم یه تخت ندارم روش بخابم یه کمد ندارم وسایلمو بچینم یا وقتی خاستگار میاد خجالت میکشم اتاقمونو میبینه. لباس و کفش وکیف نمیخرم لوازم آرایشی نمیخرم هيچی نمیخرم که شرمنده نشن اخرش میریزن تو حلقوم یه سری ادم که هیچ نفعی ندارن پشت سرتم بد میگن 

بخدا حس میکنم ذهنم فقیره از بس از بچگی گفتن نداریم قناعت کن از بچگی تو نداری بزرگ شدم عادت کردم حالم از خودم و ذهنیتم بهم میخوره دلم میخواد حالا که حیفشون نمیاد برای مردم خرج کنن منم مثل دخترای دیگه ولخرجی کنم عین خیالم نباشه دلم برای بابام نسوزه 

اه

حتما خونه مردم رفتن. حالا میخوان جبران کنن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله ات؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

باید همینکارو بکنی ـتو نخوای برا بچه مردم خرج میکنه. تو زندگی مشترکم همینه رن پول نخواد برا یه زن دیگه خرج میکنه.. هر وقت گفان ندارین بگو پس مهمونی نگیرید. اگر پول مهمونی ۵٠نفره رو دارید پس پولدارید. قناعت کردن من و ابجیم الکیه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب اونا بهتر میدونن . حتما خوردن باید پس بدن دیگه

باید بگم فقط خونه یه نفرشون خوردیم ما دومین نفریم که داریم میدیم 

نزدیک 8 میلیون فقط خرج کردن تا الان 

اونوقت شهریه من 3 تومنه و گوشی خواهرم 6 تومن؟ 

20

سرکار برو ، حداقل نیازهای خودت رفع کن

پدرت حتما بیشتراز این نمیتونه ، 

باید همینکارو بکنی ـتو نخوای برا بچه مردم خرج میکنه. تو زندگی مشترکم همینه رن پول نخواد برا یه زن دی ...

همین تصمیم رو دارن ولی منو یه جوری بار اوردن که فک میکنم اگه برای خودم خرج کنم زیادیه برای همین میگم حالم از خودم بهم میخوره 

اون اوایل وضعمون خوب نبود ولی الان متوسط رو به پایینیم 

این مهمونی رو هم نمیدونم برای چی انقد پافشاری میکنن با نداری و چکای بابام بگیرن 

سرکار برو ، حداقل نیازهای خودت رفع کنپدرت حتما بیشتراز این نمیتونه ،

واسه شکم مردم میتونه؟ اگه نمیتونست نباید بچه میاورد من میخوام برم سرکار نمیزارن هی سرکوفتم میزنن که تو خونه ای فلان 

من موندم با این خانواده مودی چیکارکنم 

خوب کاری میکنی منم از این به بعد تصمیم گرفتم تنبیه کنم 😄والا اونقدری که اونا خرجای مضخرف دارن ما نداریم

تصمیم گرفتم هر وقت خرج بیخود کردن عین همون پولو ازشون بگیرم بلکه دس بردارن از خرج برای مردم...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
خوب کاری میکنی منم از این به بعد تصمیم گرفتم تنبیه کنم 😄والا اونقدری که اونا خرجای مضخرف دارن ما ند ...

بهشون میگم ما موندیم تو کار خودمون میگن تو دخالت نکن حرف نزن خونه تو که نمیخان بیان 

بعد امروز پولی رو که من از اول عید جمع کردم واسه خودم طلا بگیرم ازم گرفت تا بره واسه مهمونی خرید دلم میخواد زاااار بزنم به حال خودم