2777
2789

این دوستم خیلی دختر خوبی بود همکلاسی دانشگاه بودیم باهم

خیلی کم و حرف و متین بود 

الان ۱۴ ساله باهم دوستیم و سالی یکبار همدیگه رو میبینیم دو سه بار در سال هم تلفنی حرف میزنیم

بهم زنگ زد آخرای حرفامون گفت راستی اسم شوهرت رو سرچ کردم تو گوگل عکس جدیدش رو دیدم چقدر سنش داره میره بالا تغییر کرده ( منظورش این بود که مردونه تر شده )

گفتم قربونت لطف داری

گفت کم کم خودت رو آماده کن که باید مچ بگیری!!!

انقد از لحنش و حرفش حس بدی گرفتم که حد نداره!

فقط‌ بهش گفتم انشالله هیچوقت کار به اونجاها نکشه و یجوری زود خداحافظی کردم.

چرا مردم انقدر برات لحظه شماری میکنن که خیانت ببینی!

واقعا حس بدی گرفتم از حرفاش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

می‌خواسته شوخی کنه خیرسرش 

شوخی خرکییی

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردم فقط منتظرن ببینن کی بدبخت میشی بیخیال حس بد نگیر 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بنظرم زیادی سخت میگیری

ببین میدونی اخه فکر کن یه نفر داره از همسرت تعریف میکنه بعد همون بحث رو میبره سمت خیانت

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
این مردم فقط منتظرن ببینن کی بدبخت میشی بیخیال حس بد نگیر

باور کن منم همین حس بهم دست داد که همه مدام دارن چک میکنن ببینن کی زندگیت بهم میریزه حالا از هر لحاظ

کارش اشتباه بود اهمیت نده ارتباطتم کم کن

دقیقا بخاطر همین عکس العمل شدید نشون ندادم گفتم اینکه میره تا ۶ ماه دیگه پیداش شه تازم بازم دیرتر جوابش رو میدم

بپاشو یه اسفند دود کن برا شوهرت، طرف اینقد پیگیر ک بره سرچ کنه اخه بعدم این حرفو بگه مواظب باش خودش ...

باور کن از پکیج حرفاش و کاراش اصلا انگار یه انرژی منفی اومد سراغم!

به قول تو چقد یه نفر بیکار و پیگیره

چقدر سر مردم تو زندگی آدمه و خبر نداریم

حالا من نه اینستا دارم نه عکس پروفایل از خودمون میذارم نه استاتوس

یعنی زندگیم کاملا چراغ خاموش میره جلو چون دوست ندارم کسی وارد حریمم بشه

دیگه مردم چه راه هایی پیدا میکنن

باور کن منم همین حس بهم دست داد که همه مدام دارن چک میکنن ببینن کی زندگیت بهم میریزه حالا از هر لحاظ

دقیقا همینطوره . ارتباطت رو با آدم های سمی کم کن 

یعنی تا که عقد کنی میگن الان دوران خوشیته نازتو میکشه هواتو داره بزار عروسی کنی میبینی اینطور نیست عروسی کردی میگن الان خودتون دوتایید‌صبر کن بچه بیارید بعد میبینی چطور بیخیالت میشه وقتی بچه اوردی میگن حالا اولیه هواتو داره چون مادر اولین بچشی بزار دومیو بیاری و همچنان همیشه منتظر بدبختی و شکست زندگیتن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…