2777
2789
عنوان

تو خواب یکی از پشت بغلم کرد🫨😓

1543 بازدید | 82 پست

اول از همه بگم بخدا دروغ و سرکاری نیست همین یک ساعت پیش اتفاق افتاد

از وقتی ازدواج کردیم و اومدیم خونه جدیدمون همش یه حس سنگینی نسبت به اتاقی که توش حموم هست دارم حتی موقع ساختش هم این حس سنگینی بود فضاش خیلی برام سنگین همش ته دلم یه حس ترسی نسبت بهش دارم مثلا هیچ وقت در حموم باز نمیزارم یا زیاد تنهایی نمی‌خوابم تا الان چند بار اونجا خواب های وحشتناک دیدم همش با حس اینکه یکی بیدارم می‌کنه بیدار شدم یا چندبار پیش اومده یکی میشینه بالا سرم انقد حرف میزنه که از خواب با سر درد شدید بیدار میشم نمی‌دونم چجوری بگم ولی واقعا تنهایی خوابیدن اونجا برام آرامش نداره حتی کابوسم نبینم با سردرد بیدار میشم مدام موقع خواب سنگینم امروز بعد اینکه همسرم رفت سرکار رفتم رو تخت توی اون اتاق دراز شدم خود به خود چشام گرم شد ینی خواب نبودم بین خواب و بیداری بودم که دیدم همسرم پرید رو تخت و گفت بیدار شوووو نخواب من توجه نکردم گفتم خواب دیدم دوباره چشام دار گرم میشد خدا شاهده گرمای نفس و بدن یک نفر پشتم احساس کردم جوری که یه لحظه فک کردم هسرمه که از پشت بغلم کرده دستش دور شکم حلقه کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سوره ی بقره رو 40 روز مداوم پخش کن تو خونه 

منم یبار از همسرم دور بودم کلییی گریه کردم همونطور خواب رفتم حس کردم همسرم بغلم کرد قشنگ دستاشو دورم حس میکردم اما خیلی حس خوب بود حس سنگینی نبود

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شیطان هست 

قبل از خواب آیت الکرسی بخونین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

سوره بقره رو بذار تو خونه با صدای بلند پخش بشه  ،قران بذار تو اتاق خواب تابلوی آیت الکرسی بزن به دیوار موقع اذان تلویزیون رو روشن کن صداش رو بلند کن خودتم یه حرز امام جواد همیشه گرنت بنداز

سوره بقره رو بذار تو خونه با صدای بلند پخش بشه ،قران بذار تو اتاق خواب تابلوی آیت الکرسی بزن به دیو ...

خیلی وقته قرآن تو اتاق گذاشتم ولی این بار تو دلم قرآن میخونم بهم فشار میومد

درکت میکنم منم حسم ب اتاق خوابمون همینه...یبازم واقعا یکی بغلم کرد دیگ هییییچ وقت اونجا تنها نمیخوابم فکر میکردم توهم میزنم ک یبار ابجیم شب تنها اونجا خوابید دقیییقا اتفاق مشابه من براش افتاد..بعد اون دخترم ک یکم فهمیده تر شد ب اون اتاق نگااه میکنه گریههه میکننه میگ برووو 

خیلی وقته قرآن تو اتاق گذاشتم ولی این بار تو دلم قرآن میخونم بهم فشار میومد

حتما آیتالکرسی تابلوش رو بزن به دیوار اتاق خواب ،خودتم حرز بنداز،انشالا ک برن راستی اسپند هم دود کن تو خونه