2777
2789
عنوان

گل طبیعی و گلدون زیر 500 هست

198 بازدید | 20 پست

خونمون زیادی ساده اس و خودم از شلوغی بدم میاد فقط مبل و یه دونه ساعت 

فعلا دستم خالیه گل بخرم بنظرتون تا زیر 500 گل طبیعی و گلدون هست 

چون مهمون دارم خونمو زیادی خالی کردم 

قبل عید تابلو ات اشغال اضافی همه رو ریختم بیرون

زیاد شلوغ نکن اره من گل بابا ادم دیدم ۴۰۰

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

گل ریز میزه نخر ی درختچه بخر قشنگ تر من فیکوس سبز گرفتم خییلی نگهداریش راحت خونه رو هم قشنگ نشون میده قیمتش هم خوب

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من خودم الان اومدم نی نی سایت که یه تاپیک درمورد همین موضوع بزنم😅

من میخوام بذر بخرم بکارم. بذر ارزونه تازه یه جا گلدون ۱۰عددی رو میداد ۱۹تومن سفارشی. خیلی خوبه. الان کارتم خالیه آخر ماه میخوام سفارش بدم

❌آقایون درخواست دوستی لطفا ندید رد میکنم❌

شوهرم برا روز زن ۳ تا گل زاموفولیا و دوتا دیگه خرید با پایه گل ۲ میلیون 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چه جالب من خودم الان اومدم نی نی سایت که یه تاپیک درمورد همین موضوع بزنم😅من میخوام بذر بخرم بکارم. ...

اون گلدونا کوچیک خیلی 

آره حدود ۱۰ سانته. من خیلی بزرگ نمیخوام

من گل بزرگ دوست دارم قشنگترخ برای خونه دلم گل بابا آدم میخواد ولی از دخترم میترسم 

چند خریدین؟ خونه ما نور گیر نیست نمیتونم هر گلی بخرم

منم دقیقا خونم شمالی برا همین بهت میگم مقاوم. تو ی سال 8 تا برگ بزرگ هم درآورد. 

120 گرفتم متوسط بود شاید 60 سانت الان ماشالله بالا 1 متر شده تو ی سال 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چند خریدین؟ خونه ما نور گیر نیست نمیتونم هر گلی بخرم

من چهارباغ کرج رفتم زاموفیلیاخیلی پروبزرگ ۴۵۰میدادسانسوریاابلغ اونم سایزبزرگ ۳۵۰و۴۰۰براخونه کم نورعالیه کمم اب میخوان

گل ریز میزه نخر ی درختچه بخر قشنگ تر من فیکوس سبز گرفتم خییلی نگهداریش راحت خونه رو هم قشنگ نشون مید ...

عزیزم ماهم فیکوس سبز خریدیم برگاش دورش داره سیاه میشه 

مشکلش چیه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده