2777
2789
عنوان

دیشب خواب قیامت دیدم

179 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیشب خواب دیدم قیامت شده..یهو از خواب پریدم دیدم دیگه صبح شده. این خواب نشانه چیه؟؟؟خیلی وحشتناک بود خیلی ها می‌ترسیدند داشتن حرف میزدن و نگران اعمالشون بودن بخدا دروغ نمیگم . جالبه به من هیچ عذابی وارد نمیشد و اصلا نگران نبودم خیلی خونسرد بودم 

نشونه چیه چرا این خوابو دیدم 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

منم بخاطر کفر زیادی ک میگفتم خواب دیدم شیطان وارد خونمون شده و بیرون نمیره و من شروع کردم ایه قران خوندن تا از خونمون بیرون رف با ایه های قران هنوز ک هنوزه صدای ایع ها توی گوشمه

از اون ب بعد توبع کردم

شاید واقعا یه هشداره

لایک نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر کفر زیادی ک میگفتم خواب دیدم شیطان وارد خونمون شده و بیرون نمیره و من شروع کردم ایه قران خ ...

من زیاد ب اون دنیا و قیامتو اینچیزا اعتقاد ندارم فکر میکنم با مرگ همه چی تموم میشه امکان داره این خواب نشونه این باشه ک ایمانمو قوی کنم ؟ یعنی خدا میخاست بگه باید اون دنیارو باور کنی ؟

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

نمیدونم چرا حس میکنم قراره اتفاقی بیوفته ....چند شبه همه خواب های معنی دار میبینن ....انشاالله که خیره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نمیدونم چرا حس میکنم قراره اتفاقی بیوفته ....چند شبه همه خواب های معنی دار میبینن ....انشاالله که خی ...

از یکی از بچه های نی نی سایت شنیدم سال ۱۴۴۶ قیامت میشه 

پناه بر خدا یعنی اون دنیا واقعا وجود داره؟ 

من همش احساس میکنم آدم با مرگ تموم میشه شاید این خواب میخاسته بهم بگه ایمانتو قوی کن 

چی‌بگم والا 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

دقیقا همینطورهخدا برات نشونی فرستاده اینا همه هشداره ک ب خودمون بیایم

حتا از یکی از بچه های سایت شنیدم سال ۱۴۴۶ قیامت میشه

یعنی دنیا واقعا وجود داره 🥺

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم