2777
2789
عنوان

متاهلی برا شما چه فایده و چه ضرر های داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 50 پست

باعث رشدم شد مستقل ارامش مطلق ازاون بی ثباتی مجردی دراومدم هیچ ضرری نداشت منو همسرم درجه اول رفیق همیم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من تا ۹۰درصد فایده بود چون

شوهرم پول داد رفتم بینی کج و افتضاحم رو عمل کردم

رفتم لیزر موی زاید مخصوصا چانه آنقدر ضایع در میومد

رفتم آموزشگاه رانندگی به لطف شوهرم و اعتماد به نفسی که بهم داد راننده شدم 

عصبی بودم به لطف آرامش و صبوری شوهرم به مرور به اعصابم مسلط شدم

۲تا بچه دسته‌گل دارم

الانم اندامم عالی بیست موهام اصلا سفید نیس 

مطمینم بخاطر آرامشی هس که شوهرم بهم داده

ازش ممنونم همیشه بهش میگم خدا ازت راضی باشه من به عنوان همسر ازت راضی ام انشالله تو هم منو ببخشی و حلالم کنی

اگه  در حقت بدی کردم یا حرفی زدم

۱۶سااه ازدواج کردیم و هروز همراه و یار همیم

ضرری نداشته

فایده ش هم داشتن خونه و زندگی کاملا مستقل خودم، احساسات و نیازام 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما کلا آدم هایی رو جذب میکنیم که ضعف های درونمون رو بهمون نشون بدن تا اونا رو رفع کنیم و ارتقا پیدا کنیم 

الان تو این نقطه از زندگی نه خوشحالم نه ناراحت به مسیر پر پیچ و خم گذشته نگاه میکنم به روزای سختم به رفتار بچگانه ام میفهمم خیلی از مشکلاتم بخاطر عدم آگاهی خودم بوده بخاطر این بوده که بلد نبودم و خوشحالم که تجربه های زیادی کسب کردم نمیدونم آینده این زندگی مشترک چی میشه میدونم ممکنه بازم اشتباه کنم بازم حس های منفی رو تجربه کنم اما میدونم در کنارش روزهای خوبی هم در راهه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واسه من تا ۹۰درصد فایده بود چونشوهرم پول داد رفتم بینی کج و افتضاحم رو عمل کردمرفتم لیزر موی زاید مخ ...

الهی که همیشه این آرامش و حال خوب در جریان باشه بینتون 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
ما کلا آدم هایی رو جذب میکنیم که ضعف های درونمون رو بهمون نشون بدن تا اونا رو رفع کنیم و ارتقا پیدا ...

دقیقاااا موافقم دقیقااا

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
الهی که همیشه این آرامش و حال خوب در جریان باشه بینتون

ممنونم 

باورت میشه بعضی اوقات گریه میکنم میگم نکنه از دستش بدنکنه زندگی که میکنم خواب باشه 

اگه خدا بخواد قبل اون کن بمیرم

ممنونم باورت میشه بعضی اوقات گریه میکنم میگم نکنه از دستش بدنکنه زندگی که میکنم خواب باشه اگه خدا بخ ...

ای خدااا 🥺

نه ایشالاا سالهای سال کنار هم زندگی کنید لذت ببرید

فایده ش ابن بوده به آرامش رسیدم، عشق دارم همراه دارم، مادر شدم، خانواده دارم 

مجردی بی برنامه و بلاتکلیف بودم ازین شاخه به اون شاخه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
واسه من تا ۹۰درصد فایده بود چونشوهرم پول داد رفتم بینی کج و افتضاحم رو عمل کردمرفتم لیزر موی زاید مخ ...

چقد خوشحالم برای شما😍

امیدوارم همیشهه خوشبخت و سلامت کنار هم زندگی کنین💙

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
فایده ش ابن بوده به آرامش رسیدم، عشق دارم همراه دارم، مادر شدم، خانواده دارم مجردی بی برنامه و بلاتک ...

من راستش هنوزم بی برناممم