2777
2789
عنوان

متاهلی برا شما چه فایده و چه ضرر های داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 50 پست

برای منم ضرری نداشته، چون خیلی دوسش دارم، بهم میرسه برام خرج میکنه، بهم آرامش میده باهام رفیقه مسافرت میریم، مادر شدم و رانندگی یاد گرفتم و. ... 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خوبی های داشته هم بدیهایی.... مثل دوران مجردی که هم خوبی هایی داره وهم بدی هایی

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

برا من همش فایده بود خداروشکر

خداروشکر ❤️❤️

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
ما کلا آدم هایی رو جذب میکنیم که ضعف های درونمون رو بهمون نشون بدن تا اونا رو رفع کنیم و ارتقا پیدا ...

چقدر لذت بردم از دیدن این کامنت

پذیرش اشتباه و خطا بزرگترین قدمه و از نظر من نشون بلوغ فکری ادماست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اون تنهایی که تو خونه پدری نداشتم و بدست آوردم ولی از نظر مالی خیلی افتادم تو فشار و کلی مسئولیت اجباری دارم مثل کارهای خونه، نگهداری از بچه، رسوندن خرج و مخارج، خرید و ... که تا ابد باهام میمونه‌ ولی بازم اگه از نظر مالی اوکی بودیم خیلی قابل تحمل تر از خونه پدریه بنظرم

من راستش هنوزم بی برناممم

بستگی داره الویتت چی باشه برا زندگی 

منم خیلی کارا دلم میخواد بکنم ولی پذیرفتم م الان اولویت زندگیم تربیت بچه هامه بیشتر وقتم برا بچه ها میگذره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

افسردگیم درمان شد

عصبی و بی اعتماد بنفس بودم بی زبون بودم شوهرم خیلی کمکم کرد الان یکی اذیتم کنه میشورم میزارمش کنار 

مامانم خیلی چیزارو بهمون تحمیل کرده بود الان از لحاظ اخلاقی خیلی مستقل شدم هر کاری دلم بخاد انجام میدم به کسی اجازه دخالت نمیدم 

کلا استرس های زندگی مشترک مثل کار و پول و ... رو در نظر نگیرم خوب بود باعث رشدم شد 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

برای منم ضرری نداشته، چون خیلی دوسش دارم، بهم میرسه برام خرج میکنه، بهم آرامش میده باهام رفیقه مسافر ...

شکرررر❤️

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بعد از یه سنی چون خودت یه تفکر مستقل پیدا میکنی زندگی با پدر و مادر و احیانا خواهر برادر اگر اونا هم مجرد باشن سخت میشه .

احساس نیاز به استقلال شدید میشه و اینکه دوست داری خودت خانواده داشتن رو تجربه کنی 

از قالب فرزند به قالب والد بری 

بدون شک این انتخاب مسئولیت هم داره .

تا مجردی هر چقدر هم تلاش کنی از لحاظ مالی اوکی باشی اما کامل نیستی . ازدواج تکامل هست برای هر دو جنس .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

هر چی بگی دیدم از بی پولی و بی اخلاقی شوهر تا فهمیدن اعتیادش و این اواخر دورو وبریا دارن میگن داره خیانت میکنه باور میکنی نمیدونم بخندم ب حالم یا گریه کنم انگار سر شدم تنها چیزی ک برای من نداشت متاهلی خوشبختی بود شاید من بدبختیارو جذب میکنم 

اون تنهایی که تو خونه پدری نداشتم و بدست آوردم ولی از نظر مالی خیلی افتادم تو فشار و کلی مسئولیت اجب ...

من خونه پدری آزادی زیادی داشتم 

و پدرم همیشه ازم حمایت میکرد  خرج های میلیونی میکرد شهریه های گرونم رو میداد برام ماشین گرفت راحت برم دانشگاه و بیام من خونه پدرم همههه این تجربه هارو کردم 

اما الان حس میکنم هیچی بدست نیاوردم جز مسئولیت های زیاد

هم خوبی های داشته هم بدیهایی.... مثل دوران مجردی که هم خوبی هایی داره وهم بدی هایی

حقیقتا... من خیلی افسرده بودم ودرونگرا.... واعصبانی.... الان خیلی بهترم... قبلا فقط مشکی می پوشیدم الان لباسام رنگیه.... اعتماد به نفس خوبی دارم... و حالم خیلی بهتره 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چقدر لذت بردم از دیدن این کامنتپذیرش اشتباه و خطا بزرگترین قدمه و از نظر من نشون بلوغ فکری ادماست

ممنون بله عزیزم من معتقدم اگه هر کسی اول اشتباهات خودش رو ببینه و اونا رو اصلاح کنه اون زندگی و رابطه قشنگ تر میشه و دوام بیشتری داره 

وقتی به دیگران به چشم انسان نگاه کنیم به اونا حق اشتباه بدیم حق بدیم مثل ما هستن چالش های کمتری خواهیم داشت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن