2777
2789
عنوان

سه ماه اول بارداری مادرشوهرم برام شله زرد درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 108 پست
ساید توش زعفرون نریخته

والا ملت یه استکان زعفردن غلیظ خوردن بچه بیوفته نیوفتاده حالا بعضیا نصف قاشق توی یه دیگ غذا باشه ادا در میارن ک زعفرون داره😐😐مگ الکیه با یذره زعفرون فورا بچه بیوفته

لایک نکن.

چند قاشق بخور چیزی نمیشه .من همیشه میخوردم .

یعنی فکر میکنی مادرشوهرت  عمدا میخواد باعث سقط جنینت بشه که ازش ناراحتی  ؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد حساسی

خب نخور

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

با این مقدار زعفرون چیزی نمیشه کی اینو میخواهید بفهمید

یک قوری زعفران دم کرده غلیظ شاید کاری کنه شاید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مهم خوردن من نیست مهم این اون بو من اذیت کرده و مهم تر از همه قصد جون بچمو‌کرده

با پختن شله زرد قصد جون بچتو کرده؟؟؟!

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همه میدونن زعفرون سقط آور دوران سه ماه بارداری

خیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همه میدونن زعفرون سقط آور دوران سه ماه بارداری

نگفتن بهت چه مقدارش سقط اوره؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس