قضیه از این قراره که ما یه باغچه کوچیک تو حیاط داشتیم قبل از اینکه کلا بدیم دست مستاجر بعد تو این باغچه درخت و سبزی و گل کاشتیم دیگه دلمون نیومد موقع دادیم مستاجر خرابشون کنیم وقتی اومدن چک خونه کردن و کلید گرفتن بهشون گفتیم اب بدین بهشون زنه گفت به من ربط نداره اب بهش نمیدم( حتی بوته به لیمو که داشتیم رسماً خشک شد)خودتون از بالا بهش اب بدین مام با ترس و لرز که یه وقت خودشون و وسایلشون خیس نشن بهشون اب دادیم ووقتایی که میدونستیم خونه نیستن میگفتیم کلید بدین که بهشون رسیدگی کردیم امروز از راه پله رد شدم بو نعناع می اومد زنگ زدیم که بریم رسیدگی کنیم و نعناع رو بچینیم که یه وقت نشه منبع سوسک و...گفت نعناع چیدیم به نظرتون این پررویی نیست یکبار اب نداده بهشون دیگه سم پاشی و...بماند بعد اومده چیده؟
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم ولی فکر میکنم درست نیست اونجا اجاره داده شده مسئولیت اب دادنو چیدنم فک کنم باید با خودشون باشه فکر میکنم قانون داشته باشیم در این مورد یا اصن حکم شرعی ی بررسی کن ...
من گفتم خراب بشه گوش داده نمیشه قبول داری پررویی تمام هست یانه ملت میرن تو طبیعت به درخت اب میدن اینکه تو حریم شخصی خودشه بچه های خودش از سایه درختا استفاده میکنن متاسفانه اونا درکی از حریم شخصی ندارن میان تو حیاط نگاهشون به واحد ماست زنه برای فضولی میاد زیر پنجره که به راه پله میخوره میشینه که ببینه ما رد میشیم چی میگیم
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»