2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسارویه نگا بکن جلوجلواستاد درس میده سوال میکنه سریع جواب بده خخخخ خیلی رو استادا تاثیر داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
تو کلاس ما نتیجه عکس بوده و هیچکس سمت این افراد نرفته

واسه من که خیلی خوب جواب میداد .

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
مثلا چجوري باشم ؟ دقيق ترررش😁

مغرور درسخون رفیق با استاد سختگیرا همیشه هم پیگیر امتحانا

در همین بین ها یکمم خودشیرین . و البته یکمم انعطاف

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
مثلا چجوري باشم ؟ دقيق ترررش😁

با دخترا اهوی مهربان اما مار محتاط

با پسرا کلا ببر بنگال باش😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
درسا رو ميخونم 😂 نمره هام خوبه ولي يه حس بچه مثبتي به ادم ميده ك جالب نيس😂😘😘😘😬

اين حس بچه مثبتي الان شايد جالب نباشه اما ده سال ديگه با افتخار ازش حرف ميزني 

نیلا دختر ناز من
😂😂😂😂😂😂😂😂❤️❤️❤️

😘😘😘😘😘