2777
2789

بچه ها سایت کانون هم سن و سالای خودتون با دغدغه های خودتون هستن . 

مثلا دوازدهم تجربی یه صفحه داره وارد میشی قسمت نظرات بچه ها با هم مشورت میکنن و کمک میکنن و ... 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

خب عزیزم اینجا هم هرکس با شبیه خودش میتونه صحبت کنه مشکلش چیه

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره موافقم واقعا اینجا جاش نیست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب عزیزم اینجا هم هرکس با شبیه خودش میتونه صحبت کنه مشکلش چیه

عزیزم برای خودشون گفتم 

اونجا مشاور هست رتبه برتر هست رایگان خوب راهنماییت میکنه 

نه یه نفر با نام کاربری کاپ کیک مثلا که حتی معلوم نیست دیپلمشو تونسته بگیره یا نه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

سایت عمومیه و ارث بابای کسی نیس بخاد تصمیم بگیره چی باشه چی نباشه

عزیزم برای خودشون گفتم 

اونجا مشاور هست رتبه برتر هست رایگان خوب راهنماییت میکنه 

نه یه نفر با نام کاربری کاپ کیک مثلا که حتی معلوم نیست دیپلمشو تونسته بگیره یا نه 

عزیزم برای خودشون گفتم اونجا مشاور هست رتبه برتر هست رایگان خوب راهنماییت میکنه نه یه نفر با نام کار ...

همونجام همینه

خیلیا خودشونو میزنن جای دکتر و پرستار و نظر میدن

کلا مجازی فیکه و نمیشه فهمید راسته یا دروغ

لایک نکن.

عزیزم برای خودشون گفتم اونجا مشاور هست رتبه برتر هست رایگان خوب راهنماییت میکنه نه یه نفر با نام کار ...

درسته اما همه جا خوب و بد هست ، همینجاام گاهی ادمای فهمیده و باسوادی پیدا میشن که واقعا درین مورد کمک کننده هستن ...

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>