ازهمهfچیaمحرومh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2018 عنوان سنجش ورود به دبستان 63 بازدید | 11 پست الان باید ثبت نام کنیم ؟؟؟؟ خودمون میتونیم یا باید بریم کافی نت؟؟ 1404/01/26 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرلشگرستاد عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1129 زمانش رو که نمیدونم ولی اگر ثبت نامی باشه خودتون هم میتونید نیاز به کافی نت نداره . زنگ بزنید از خود مدرسه بپرسید
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6753 من کافی نت رفتم برا سه روز بعدش وقت داد بردمشالبته قبل عید بردمش من یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 من قبل عید بچم رو بردم خودم ثبت نام کرده بودم.شما برو کافی نت بپرس ببین کی باز میشه سایتش تا ثبت نام کنی. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میبور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 715 برا خواهرم قبل عید رفتیم، من خودم براش توی سایت ثبت نام کردم و نوبت گرفتم، توهم برو ببین چخبره، باید بری سامانه سیرت برای نوبت و اینا
ازهمهfچیaمحرومh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2018 من کافی نت رفتم برا سه روز بعدش وقت داد بردمشالبته قبل عید بردمش من بچتون متولد چنده؟؟؟ چه سوالهایی ازش پرسیده بودن عزیرم ممنون میشم
ازهمهfچیaمحرومh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2018 من قبل عید بچم رو بردم خودم ثبت نام کرده بودم.شما برو کافی نت بپرس ببین کی باز میشه سایتش تا ثبت نام ... عزیرمخودت چطور ثبت نام کردی نیسه رتهنمای کنیمن الان رفتم سایت سنجش بدو ورود ولی نتونستموارد بشم
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6753 بچتون متولد چنده؟؟؟ چه سوالهایی ازش پرسیده بودن عزیرم ممنون میشم متولدتیر۹۸.رنگ ها و اسم حیوان ها، شعر،کارایی اعضای صورت و بدن مثل بینی دهان چشمو...بینایی سنجی و شنوایی سنجی دندون هارو نگاه کردن،لی لی رفتن با هر دو پا یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ازهمهfچیaمحرومh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2018 متولدتیر۹۸.رنگ ها و اسم حیوان ها، شعر،کارایی اعضای صورت و بدن مثل بینی دهان چشمو...بینایی سنجی و شنو ... ممنونم عزیزم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 بچتون متولد چنده؟؟؟ چه سوالهایی ازش پرسیده بودن عزیرم ممنون میشم متولد مهر ۹۷.نمیدونم چند تا اتاق بود بچه هارو توی اون اتاق ها میبردن یکیش مثلا توپ دستش داده بودن پرت کنه یکی هم شنوایی بود و بهداشت و فکر کنم درمورد اشکال هندسی هم سوال پرسیده بودن. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 عزیرمخودت چطور ثبت نام کردی نیسه رتهنمای کنیمن الان رفتم سایت سنجش بدو ورود ولی نتونستموارد بشم برای بچه من رو معلم پیش دبستانی یه سایت رو فرستاد گفت الان باز شده میتونین ثبت نام کنین.به خاطر همین گفتم از کافی نت بپرس اونها بهتر میدونن.سایتش هم سایت سیرت بود اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم