2777
2789

از الان میخان مارو تا آخر اردیبهشت بکشونن، هرروز پرسش و آوردن پای تخته،😑۴تامیان ترم ک زمانشون نزدیک بهمدیگس ،بعلاوه کنفرانس های متعدد و پاور

حس میکنم دیگ توانی ندارم برا این همه سختیی

کدوم دانشگاه چه رشته ای 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میتونی

چه رشته ای هستی؟

من چی بگم کار عملی دارم🥴

هر دفعه باید مستند کوتاه درست کنم واقعا سخته

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

تو میتونیچه رشته ای هستی؟من چی بگم کار عملی دارم🥴هر دفعه باید مستند کوتاه درست کنم واقعا سخته

ممنون عزیزم

مدیریت بازرگانیم من اصلا هنوز خودمو با پسرای بی فرهنگ این کلاس وفق ندادم هنوز هیج کنفرانسی ندادم

ینی چجور🥲

پنج سال و خورده لیسانسم طول کشید چون ازدواح و بچه  سه سال فوق اول سه سال فوق دوم بعدم بخون برا ازمون الانم شاغلم و باردار😑این میان استاد خوب زیاد داشتم مردم ازارام خیلی داشتم ولی میگذره

ممنون عزیزممدیریت بازرگانیم من اصلا هنوز خودمو با پسرای بی فرهنگ این کلاس وفق ندادم هنوز هیج کنفرانس ...

مثل منی پس😂

منم اولا نزدیک پسرا هم نمی‌شدم سلامم نمی‌کردم 

عادی میشه برات اما چرا آنقدر سخت گرفتن ترم اول براشمارو؟😐

ما ترم اول خیلی راحت بود الان پدرم درومده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.