2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت و عکس شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 51 پست
تحت نظر دکتر نبودم ولی خودم سه ماه رژیم رو رعایت کردم و به شوهرم هم به شدت گرمی میدادم

دیگه به منم خبر بده اگه دکتر بهت گفت

عکستم اگه ماهای بعد میزاشتی بهتر مشخص بود یعنی هر چی جلوتر بره بهتر مشخص میشه

دیگه به منم خبر بده اگه دکتر بهت گفتعکستم اگه ماهای بعد میزاشتی بهتر مشخص بود یعنی هر چی جلوتر بره ب ...

حتما گلم

دو هفته دیگه آنومالی دارم استرس دارم دوست دارم زودتر بفهمم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گلمدو هفته دیگه آنومالی دارم استرس دارم دوست دارم زودتر بفهمم

آره بارداری و از اینجور کنجکاوی ها   خخ

ولی یادم باشه دو هفته دیگه بهت پیام میدم میگم چی شد  تا منو هم در جریان بزاری

آره بارداری و از اینجور کنجکاوی ها خخولی یادم باشه دو هفته دیگه بهت پیام میدم میگم چی شد تا منو ه ...

حتما عزیزم بهت خبرشو میدم😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
منم میتونم بگم

عزیزم هستی بزارم زود میزارم ببین و حذفش میکنم

عزیزم بچتون دختر بود یا پسر؟

فردا نوبت سونو دارم گلم دعا کن همونی که میخوام باشه😘

الان شما هم مثل تاپیک بغلی بگن دختر میخوای ناراحت بشی؟

عزیزم دختره  ناراحت هم نشدم شکر خدا سالمه خیلی دوست داشتم پسر باشه ولی راضیم به رضای خدا و قدمش رو جفت چشام

من عکس ندیدم اما اگه سر دلت خالیه و بچه پایینه پسره احتمالا

دختر بود گلم و شکر خدا سالم بود