2777
2789
عنوان

خواهرزادم ب آرزوش رسید

171 بازدید | 11 پست

خواهرزادم بعد ۳سال و نیم نامزدی با یه پسر ایرانی بزرگ شده آمریکا؛ بالاخره ویزاش جور شد دو هفته پیش رفت آمریکا.

خیلی حس عجیبی بود برای من

چون تو فامیل ما هیشکی این مدلی ازدواج نکرده،ک کلا بره یه کشور دیگه اونم کجا؟آمریکا.الهی ک خوشبخت بشه🤲

ولی چون درکی ندارم از ازدواج این شکلی میگم خدا کنه از همین اول زندگی مشترکش اتفاقای خوب براش رقم بخوره ب مشکلی بر نخوره(چون اکثرا اول زندگی مشترک با خانواده شوهر مشکل پیدا میکنن)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا حسادت کنم؟من دارم میگم حس عجیبی دارم تو میگی حسودم؟!

وایب حسودارو میدی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

سلام بچه ها برای شستشوی پتوها و پرده هاتون دیگه به خشکشویی ندید، این  لباسشویی صنعتی اگر جاشو داشته باشید بهترینه و میتونید همه چیو باهاش بشورید. به سایتش سر بزنید AKROPARS.COM  اینم شمارشون 02153843