2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فول بادی میرفتم بعد روز اول که میخواستم برم 4 ساعت گشتم سوتین و شورت ست پیدا کردم پوشیدم بعد دوستم گفت قراره فقط سوتینت و ببینه چرا ست پوشیدی  فکر میکردم قراره وسطاش شورت و درارم  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

موقع لیزر دیگه تجربه داشتم سوتی ندادم 😁

ولی اسی رفتم آیودی بذارم رفتم رو اون صندلی بشینم با کتونی رفتم 😐😐 با دکتره خیلی رفیقم بهم گفت کتونیتو دربیار مگه میخوای فیلم ....بازی کنی 🤦🤦😂😂😂

هنوزم بهم میگه

درخواست دوستی ممنوع ❌

من فول بادی میرفتم بعد روز اول که میخواستم برم 4 ساعت گشتم سوتین و شورت ست پیدا کردم پوشیدم بعد دوست ...

منم فردا قراره برم استرس دارم🫠

شورتو همون اول دراوردی رفتی تو؟🫣