2777
2789
عنوان

خانواده خیلی فرق داره

84 بازدید | 3 پست

امشب تو پابتخت هم دیدم ابن موضوع رو، رحمت که یه دوست بود گفت به بهتاش دست نزنید مریضی میگیرید استرسی هم از دست بهتاش نداشت ولی هما نقی فهیمه اینا که خانوادش بودن براشون مهم نبود مریض مبشن یا نه داشتم خودشون رو پاره میکردن... 

هبچ جا امن تر از خونه خودمون نیست و هبچ ادم هایی برای ما دلسوز تر از خانواده نیستند... 

خانواده موقع غم هست موضع شادی هست استرس ترس هست. خانواده از خودش مبگذره برای تو، خانواده دقیقا همون ادم های واقعی هستن که حاضرن برات تا قشم برن کیف الماسم پیدا کنن که اعدام نشی🙂

خانواده دقیقا همونایی هستن که عاشقتن حتی پست داد و بیداد ها و گیر دادن هاشون💜

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اره دیگه عزیزم پس چی فکر کردی خون خیلی قوی تر از رفاقت و دوستی و اینجور چیزاس 

خوووون 

دی ان ای

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره دیگه عزیزم پس چی فکر کردی خون خیلی قوی تر از رفاقت و دوستی و اینجور چیزاس خوووون دی ان ای

اصلا نمیدونم لعنتی چیه که انقدر تو روابط تاثیر داره

خون

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم لعنتی چیه که انقدر تو روابط تاثیر دارهخون

شاید توش ی عواملی مثه آهنربا هست ک اعضای خانواده رو سمت هم میکشونه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂