2777
2789
شاید وقتی بی حس بودی برات انجام دادن چون دردش وحشتناکه معمولا تا بدن بی حسه ماساژ میدن

نه پرستار اومد ماساژ بده یکی از اونور اومد گفت دکتر گفته برای این استثنا ماساژ ندید 

حالا نمیدونم چرا 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پرستار اومد ماساژ بده یکی از اونور اومد گفت دکتر گفته برای این استثنا ماساژ ندید حالا نمیدونم چرا

پس احتمالا لازم نبوده

خوبه دیگه درد اونو نداشتی 

خودش یه زایمان طبیعیه

کاربر سال ۹۶ هستم
شما الان خوب شدی؟ چند وقت یبوست بودی؟

من هموروئید گرفتم عمل کردم 

درسته اون گوشت اضافی رو برداشتن اما احساس میکنم دریچه مقعدم شل شده 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

پس احتمالا لازم نبودهخوبه دیگه درد اونو نداشتی خودش یه زایمان طبیعیه

اتفاقا بده 

اگر لخته های خون بمونه ک بعدا بیچاره ام

میرم کلاس هارو عزیز

سلام عزیزم یه کاربر هست شهرزاد قصه ها به گفته ایشون روشی رو که بهش گفتم زایمانو واسش اسونتر کرد اصلا نباید جیغ وداد کنی یاوقتی که درد اصلی نداشته باشی زور زیاد بزنی چون دهانه رحم التهاب پیدا میکنه وبه دنیا اومدن بچه خیلی سخت میشه خرما و آبمیوه انبه باید کنارت باشه هر نیم ساعت یه بار بخوری تا بدنت جون داشته باشه بعد موقع درد ذکر سبحان الله یادت نره ودر آخر رقصه کمر دستتو بین دوتا تخت میگیری کمرتو اروم ومداوم به صورت چرخشی به دور باسنت میچرخونی اینجوری سر بچت زود پایین میاد اگه نتیجه گرفتی سر زایمانت دعام کن تو اقدامم خدا به دخترم یه داداش سالم بده 🙏🏻

عملش سخت نبود عزیزم؟من میترسم از عملش

اندازه ده تا زایمان درد داره 

وای یادش میفتم قلبم تیر میکشه 

اگر تونستی با لیزر رفعش کن

سلام عزیزم یه کاربر هست شهرزاد قصه ها به گفته ایشون روشی رو که بهش گفتم زایمانو واسش اسونتر کرد اصلا ...

مرسی گلم انشالله چشم حتما دعاتون میکنم شما هم منو دعا کنید که خدا کمک کنه این بار اسون باشه

لعنت ب سزارین

واقعا 

احساس میکنم مثل یه ظرف شیشه ای هستم ک همه جاش شکسته با چسب تیکه هاشو چسبوندن