2777
2789
عنوان

چیکار کنم مامان بابام جدا بشن

162 بازدید | 11 پست

پدرم خیلی اذیتم میکنه هم منو هم مامانمو ولی مامانم ازش جدا نمیشه‌

مامانم زن مستقلیه خودش هم ماشین داره هم خونه ولی بابام نه سرکار میره نه چیزی از خودش داره خرجیشو مامانم میده و بابام فقط میخوره میخوابه میدونین دیگه چقدر خرجی ها رفته بالا مامانم دیگه بمن زیاد پول نمیده منم خب نیاز دارم میخوام برم سرکار بابام نمیزاره ب خودش میگم برو سرکار بهم پول بده بحث میکنه بهم میگه بتو ربطی نداره بیرون ام نمیزاره برم زندانیم کرده تو خونه دیشب با شیشتا از دوستام میخواستم برم بیرون ب بابام گفتم هممون دختریم بزار مامان بیاد باهام روم نمیشه تو بیای التماس کردم نزاشت اومد باهام هرچند جلوی رفیقام خجالت کشیدم ولی اشکال نداره بعدش یهو جلو شیشتا دوستام جلوم داد زد گمشو بریم بهش گفتم پنج دقیقه دیگه گفت میزنم خونیت میکنما بعدشم داد زد گفت بریم جلوی رفیقام قشنگ داشتم اب میشدم رفتم خیلی اذیتم میکنه کلا همیشه هروز تو خونه جنگ و دعوا داریم نه پول میده بهم نه میزاره من برم سرکار مامانمم بهم پول میده مثلا پونصد تومن تا یکماه بعدش منت میزارن روی سرم اگه جدا بشن خیلی بهتره راستی مامان بابام قبلا یکبار جدا شدن و دوباره ازدواج کردن الان صیغه ان میتونه خیلی راحت جدا بشه بابامم خیلی منو کتک میزنه چندروز پیش زد دندونم شکست 

و اینکه اینکارارو میکنه میگه خوبیتو میخوام خیلی اذیتم میکنه تروخدا بهم بگین چیکار کنم 

راستی من شونزده سالمه 

کمکم کنین تروخدا

با مامانت حرف بزن

حرف زدم هروز حرف میزنم بهم فوش میده طرف بابامو میگیره وقتی با بابام دعوام میشه هیچوقت پشت منو نمیگیره اصلا حرفام اهمیتی نداره واسش بهش میگم خودمو میکشم میگه بکش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بزنش. از خودت دفاع کن جیغ بکش. هولش بده عقب. اینجور آدما به شدت ترسو و بیعرضن و فقط به آدم ضعیف زور میگن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو هم بزنش. از خودت دفاع کن جیغ بکش. هولش بده عقب. اینجور آدما به شدت ترسو و بیعرضن و فقط به آدم ضعی ...

نمیتونم بزنمش هرجوری میخوام از خودم دفاع کنم زورشو ندارم

حرف زدم هروز حرف میزنم بهم فوش میده طرف بابامو میگیره وقتی با بابام دعوام میشه هیچوقت پشت منو نمیگیر ...

اگه منطق روشون جواب نیست تهدیدش کن

بترسونشون ولی طوری نباشه که آسیب بهت برسه

بعد بگو کجاست این خوبی که بابام برا من میخاد؟

کار می‌کنه که ایندمو بسازه؟

محبت میکنه؟

چیزی یادم میده؟

پدری میکنه؟

به مامانت بگو تو چرا باهاشی؟

مگه برات شوهره برات همدمه؟

خرج زندگیتو میده؟

بگو تو براش ی‌کلفت و حمالی

اگه منطق روشون جواب نیست تهدیدش کنبترسونشون ولی طوری نباشه که آسیب بهت برسهبعد بگو کجاست این خوبی که ...

روزی صدبار بخدابهش میگم میگه بتو چه ربطی داره من تا چیزی ازش نبینم ازش جدا نمیشم واسه اینکه تهدیدشون کنم دستموتیغ زدم بابام گرفت زدم اصلا واسش مهم نبود

نمیتونم بزنمش هرجوری میخوام از خودم دفاع کنم زورشو ندارم

میدونم ولی کاملا منفعل نباش. چنگی، لگدی. این دفعه نزدیک شد محکم هولش بده چون شوکه میشه راحت میتونی پرتش کنی. زدت جیغ بکش همسایه‌ها بیان. بگو تا کی زور داری نمیترسی از روزی که محتاج من بشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باشه این سری امتحان میکنم

قوی باش این وضع فوقش تا هیجده سالگیه برو دانشگاه یه شهر دیگه اجازه نداد کلا ولشون کن.