2777
2789

این قضیه ی "زن قوی و مستقل" هم مسیر "مرد که گریه نمیکنه" رو داره طی میکنه و سازمان یافتگیش در فرهنگ عمومی شبیه همونه. احتمالا در سال های آینده شاهد سرخوردگی عظیم زنانی باشیم که درگیر این عناوین بودن؛ شبیه مردایی که اشتباها درگیر اون عناوین شدن.

باید دقت کنیم همینکه دختر ایرانی با این شرایط توی ایران داره نفس میکشه یعنی قویه. اینکه در جهت استقلال تلاش کنه عالیه ولی نباید تحت تاثیر رفتار توده‌ای فضای مجازی، حس ناکافی بودن بگیره مخصوصا بالاگرای مهاجرت کرده ی شعاری که دارن آرزوهای غیرواقعی میسازن و شوت میکنن سمت دخترا

منه 18 ساله از خودم انتظار موفقیت و موقعیت یک فرد 40 ساله رو دارم روحم تشنه‌ی رسیدنه ، پلن اولم کنکوره اما بابت این انتظار زیاد کنکورمم خراب کردم و الان پشتم . از امروز صبور تر هستم.

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

آفرین:)

منم همش خودمو با اونا مقایسه میکنم ولی یه پست دیدم گفته بود ده سال اولو که بچه بودیم بچگی کردیم ده سال بعدشم که سرمون تو درس و کتاب بوده ...از این ب بعد هنوز فرصت داریم...

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دخترا ازدواج نمی کنن تا مستقل باشن ،میرن کار می کنن ،خونه اجاره می کنن تنهایی زندگی می کنن ،کمال‌گرا شدن روی همه ی خواستگاراشون یه عیب میذارن و رد می کنن ،توقعات عجیب و غریب دارن ،به پول خیلی زیاد فکر می کنن و هزار تا چیز دیگه همش به خاطر همین شعار مسخره است که تو فضای مجازی به شدت تبلیغ میشه و 

در نهایت نتیجه اش میشه یه دختر چهل ساله ی افسرده که همه چی داره به جز آرامش

آفرین:)منم همش خودمو با اونا مقایسه میکنم ولی یه پست دیدم گفته بود ده سال اولو که بچه بودیم بچگی کرد ...

«هنوز فرصت داریم❤️»

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چقدر حرفات به دل میشینه معلومه مطالعه زیاد میکنی ادبیاتت فوق العاده اس

البته این متن رو من فقط تاپیک کردم خودم ننوشتم ولی درست حدس زدی اهل مطالعه هستم 

واقعا گند خورده به همه چی توقعات افتضاح رفته بالاچه درخصوص دختر چه پسر

حس میکنم وضعیت تو ایران بدتره از طرف خانواده همیشه کمبود داشتیم یادگرفتیم باید به تنهایی و خیلی زود خودمونو بکشیم بالا وضعیت اقتصادی اجتماعی جامعه هم تاثیرگذار بوده و هست . 

اینکه دخترا ازدواج نمی کنن تا مستقل باشن ،میرن کار می کنن ،خونه اجاره می کنن تنهایی زندگی می کنن ،کم ...

منم همینم البته فعلا متوجه شدم ازدواج بد نیست فقط باید منتظر بمونم فرد امنی بتونه قانعم کنه که ازدواج با اون خوبه 

منم همینم البته فعلا متوجه شدم ازدواج بد نیست فقط باید منتظر بمونم فرد امنی بتونه قانعم کنه که ازدوا ...

فقط زیاد سخت نگیر که بعدا پشیمون میشی ،هیچ کس صد درصد کامل نیست ،حتی شما دوست عزیز

دقیقا درسته👌👌👌👌

خوشحال میشم به کانالم در روبیکا سر بزنید هر حاجتی داری ذکرهای مجرب و امتحان شده رو اونجا گذاشتم شمایی که به هر دری زدی مشکلت حل نشد اونجا راه حل جلو پات گذاشتم@zekrokhatmmojarab