2777
2789
عنوان

این چه عدالتیه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدم زشت هستم و فقیر و کل عمرم بابت قیافم مسخره شدم خیلی ناراحتم حتی پول ندارم چهرمو درست کنم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بحث من اینه عدالت نیست یکی با نژاد سیاه باشه و مثل ادم فضایی باهاش برخورد کنن یکی قیافش مثل اسکارلت ...

خب میدونی هر چیزی هم ی مزایا داره ، 

حالا چون یحثش شد و مثال بهتری پیدا نمیکنم اینو میگم : مثلا مدت زمان رابطه سیاه پوستا خیلی زیاده میانگین تو افریقا حدود ۴۰ دقیقه زده بود 😅 ولی سفیدا اینجور نیستن خب اینم ی لذته دیه 

یا مثلا یکی از اشنایان ما سفید و خوشگل بود ۲۷ سالش بود تو تصادف مرد 

ولی مثلا یکی با قیافه عادی سه برابر این مدت زنده میمونه،یا مثلا  خواهرش زنده موند خواهرش چشماش چپه

ی استادمون از همه اساتید موفق تر بود،  دم عید امسال تو ۴۸ سالگی مرد 

ی فامیلمون خیلی ثروتمندن ، بچه شون رو اشتباها فرستاده بودن ی مهد کودک ک مسائل مثبت هیجده یادشون میدادن

بعد نمیدونی اون بچه چهار پنج ساله ی چیزایی میگفت ی ادم سی ساله هرز فقط ب ذهنش می‌رسید اونا رو بنظرم

یا بیماری تو همین اطرافیان این خانوادهه زیاد هس 

پسرعموم پولدار و موفقه دو تا پسر داره ، پسراش شیفتی مریضن این خوب میشه اون مریض میشه 

ی فامیلمون ی دختر چشم رنگی خوشگل گرفت چشم بازارو کور کرد، همش دو ماه با هم زندگی کردن 

ی خانم میشناسم در حد همین اسکارلت چشم رنگی خیلی زیبا و خوش رفتار و خوش هیکل همه چی تموم مجرده دیگه سنشم بالاس تجرد قطعی شده 

دوستم چشماش سبز و خیلی چهره ش قشنگه باباش کارگره برای پول شهریه ش مجبوره بره کارگاه کار کنه ی بار پالتوشو براش گفت ببرم دیدم پالتوش حتی آستر نداره

ی دوست دیه م پولدار و خیلی خواستگارای خوبیم داره ولی ی بیماری داره که شاید هیچوقت بچه دار نشه اگه تخمک فریز نکنه و زیاد مریض میشه 

هر کی ی چی ی جا کم داره ی جور و بر اساس حکمته

ی دختره بود همینجا پولدار و مستقل میگفت سالی سه میلیارد درامد داره و ماشینش لاماری بود،تاپیکاشو نگاه کردم دیدم بنده خدا عقل نداره نشسته منتظر ی پسر بیکار که سربازی نرفته هیچی نداره حتی ازش خواستکاری هم نکرده و بخاطر همین خواستگارای فوق العاده دیگه ش رو رد میکنه

این پستم چقد منفی شد 😂

وظیفه ما بندگی و بازی در زمین خودمونه

دنیا خیلی دگرگونی داره 

بنظرم باید ی مقدار تو زندگی هات دنبال نشونه هاش و اینجور مثالا که زدم باشیم تا باور کنیم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

عزیز من اینا اتفاقه واسه هر ادمی میتونه پیش بیادو خیلی استثناس اینا

چنتا دیه تعریف کنم که ببینی استثنا نیس؟

همه اینا از اطرافیان خودم بودن 

اون کاربرم اسمشو میخوای بدم 

شما خودت فک کنی کلی مثال شاید بتونی بنویسی مث من 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

عزیز من اینا اتفاقه واسه هر ادمی میتونه پیش بیادو خیلی استثناس اینا

برای خیلیام شاید درد تو دلشونو نبینیم یا ی روز بعدا رو بشه یا نشه

ولی در کل زندگی هیچکس کامل نیست 

ولی خیلی میتونه ب ادم کمک کنهاخه خاستگار از کنار خونه ای ک پدر و مادرش معتادن رد میشه خداییی؟

آره ...خدابخواد همه چی ممکنه....اتفاقا این دخترایی ک برات مثال زدم پدر معتاد داشتن جوری که فامیلای خوده دختره سرزنش شون میکردن ....

دختر هم دیدم بسیار خوش اندام ....خوشگل ..خوش رفتار...خانواده سرشناس و نجیب...ولی تا سی و چندسالگیش یدونه خواستگار نداشت طفلی