2777
2789
عنوان

این چه عدالتیه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا ذاتا بد نیستن فرهنگ و عرف اونو اشتباه نشون میده  هشتاد درصد چیزهایی که بابتش ناراحتیم ذاتا شاید بد نباشن ولی قضاوت بقیه اونا رو برامون غیر قابل تحمل کرده بهترین راه رها شدن از نظرات بقیس

مشکلات همیشه اینقدر عینی نیستن 

ممکنه یکی مثلا از بیرون مرفه باشه ولی داخل زندگی شون میدونه باباش داره به مامانش خیانت میکنه . نمیاد به بقیه اعلام کنه دردش رو 

کلی از این مدل مشکلات هست که پنهانن و دردناک ولی هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بیشتر توضیح میدی؟ منظورت چیه؟

ما تو دی ان ایمون فقط پدر و مادرمون سهیم نیستن تمام اجدادمان سهیم هستن خیلی از تصمیمات و رفتار های ما برگرفته از تفکرات و رفتار های اوناست یعنی عملا ما خودمون اختیار تفکرات و تصمیماتمون رو نداریم یه نگاهی به زندگی خودتون و اقوام نزدیکتون بندازید متوجه میشید یه اشتراکاتی باهم دارید و حتی یه اشتباه رو همگی مرتکب میشید زمانیکه این نقاط ضعف و قوت رو پیدا کنید اونا رو حذف یا پرورش بدید میتونید جبر تصمیماتی که برشما حاکم هست رو کمتر کنید و روش درست رو به نسل بعد انتقال بدید

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من زیاااد دیدم دخترایی ک تو خانواده های ضعیف و سطح پایینی به دنیا اومدن اما به خواست خدا شوهرای خوبی نصیبشون شد یا تلاش کردن درس خوندن ...خودشون شاغل شدن 

و دخترایی که تو خانواده مرفه بودن اما نه تو درس نه ازدواج موفق نشدن 

منظورم اینه خانواده تضمین کننده آینده ی آدم نیست...

من زیاااد دیدم دخترایی ک تو خانواده های ضعیف و سطح پایینی به دنیا اومدن اما به خواست خدا شوهرای خوبی ...

ولی خیلی میتونه ب ادم کمک کنه

اخه خاستگار از کنار خونه ای ک پدر و مادرش معتادن رد میشه خداییی؟ 

چون خدا اصلا روی این دنیا حساب نکرده اگر حساب میکرد پیامبران برگزیدگانش اجازه نمیداد اینقدر مورد ظلم شکنجه ناراحتی رنج قرار بگیرن 

اگر دنبال برقراری عدالت برای شخص خودت در ابن دنیا هستی باید با دست خودت بسازی با تلاش خودت یعنی جایگاهی بدست بیاری که اون کمبودها را با تلاش خودت به نقطه قوت تبدیل کنی اینجوری عدالت برای خودت برقرار کردی البته کار هرکسی نیست خیلی سخته خیلی 

مفید بود واقعادلی این فقط چیزیه ک ب طرز افکارمون حاکمه

برای خودمم جالب بود و واقعا وقتی پیگیری کردم دیدم چقدر اشتباهاتم و تفکراتم شبیه آشناهامون هست امیدوارم بتونم خودآگاه کنم اشتباهاتم رو 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن