2777
2789

چراوقتی قهوع میخورم بیشترخابم میگیرع لرزش میگیرم..😑😑😑😑😑چرا برامن برعکسع..این بدن چشه..بقیه میخورن تاصب بیدارن..من بیشترمیخابم..😑😑😑😑چیکارکنم..هیچی روم اثرندارع..خیلی خستم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه سرده و سردیت میشه، تو قهوه دارچین یا هل یا زنجبیل بریز یا بعدش خرما بخور 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چون عادت نداری بهش، کم میخوری، اونا زیاد میخورن بدنشون بهش عادت کرده بیدار میمونن، ولی برا کم خور ها برعکسه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

وای دختر من به داروهای خواب آور اصلا جواب نمیده

استامینوفن آنتی هیستامین ایپوپروفن هیچییی

یه سالشه البته

میخوره همچنان انرژی داره شیطنت می‌کنه تا ساعتها 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

میگن اونایی که مشکل بیش فعالی دارن براشون خواب اوره🤷‍♀️

تو اتوبوس تو راه بودیم من از اول حرکت خواب بودم وسط راه اتوبوس نگهه داشت که بریم یه چیزی بخریم، از خواب بیدار شدم رفتم کاپوچینو گرفتم خوردم امدم دوباره خوابیدم تا مقصد کناریم پشماش ریخته بود:))))