2777
2789
عنوان

چراکافین اینجوریع برامن😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 62 پست
پس چجوری بیداربمونم..خیلی میخابم کسلم..😥😥😥

مثل من هستین..

نمیشه کاری کرد فقط خوابتو تنظیم کن شب ساعت ۱۰ بخواب ۶ پاشو یه چایی چیزی بزن برو بیرون هوای بهاری رو تنفس شاید سرحال شدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من هستین..نمیشه کاری کرد فقط خوابتو تنظیم کن شب ساعت ۱۰ بخواب ۶ پاشو یه چایی چیزی بزن برو بیرون ...

درس دارم نمیشع اینقد بخابم..بایدبیدارباشم..من شبادوازده یک میخابم صبم هشت بیدارمیشم..ولی بعدکلاخستم..با بدبختی بیدارمومیخونم..ولی چ خوندنی..اصن تمرکزندارم..

درس دارم نمیشع اینقد بخابم..بایدبیدارباشم..من شبادوازده یک میخابم صبم هشت بیدارمیشم..ولی بعدکلاخستم. ...

عه... خب اگه ۱۲ یا ۱ میخوابین و ۸ بیدار میشین ساعت ۱۰ بخوابین و ۶ بیدار شین شاید یکمی بهتر شدین...

عه... خب اگه ۱۲ یا ۱ میخوابین و ۸ بیدار میشین ساعت ۱۰ بخوابین و ۶ بیدار شین شاید یکمی بهتر شدین...

اگ ده بخابم بایدزودترشیش بیدارشم..ک خیلی سختمع بیدارشدن..کلا ساعت خابمم بهم ریخته..منظم نیس..

باید عادت مطالعه را پرورش میدادی که نشده تا حالا ..دو نفره درس بخوان تا اگه یکی خوابید دیگری بیدارش ...

اره چون تازه شروع کردم ب خوندن..فک کنم هنوزعادت ندارم..کسیوندارم باهاش درس بخونمو بیدارم کنه..

کجا زندگی میکنی ؟ از یکی بخواه با زنگ تلفن بیدارت کنه نیازی نیس پاسخ بدی فقط بعد تک میزنی که یعنی بیداری و خواب نیستی کاش مشهد بودی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

چون کافی های ایرانی بدرد نمیخورن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠